Táta v sukni: Herečku zaskočilo, s čím se jí svěřil Robin Williams

Táta v sukni: Herečku zaskočilo, s čím se jí svěřil Robin Williams | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jeho život nebyl tak veselý, jak by se mohlo zdát. A herci se znovu sešli po letech.

Robin Williams natočil několik filmů, které se zapsaly do historie a jedním z nich je určitě komedie Táta v sukni. Ta uměla pohladit po duši i pobavit. Hlavně a především díky skvělému výkonu Williamse v hlavní "dvojroli". 

A možná byste čekali, že i mimo kamery byl Robin veselý společník, ale ne vždy tomu tak bylo. Prozradila to představitelka Lydie herečka Lisa Jakub. Očividně i jí se potvrdilo pravidlo, že komici jsou v reálu hodně smutní lidé:

"Jedna z nejsilnějších věcí na práci s ním bylo to, že byl ke mně velmi otevřený a úpřímný, když mluvil o svých problémech se závislostí, depresemi a to pro mě bylo ve věku 14 let velmi silné. S úzkostí bojuji celý svůj život. Robin... byl jako nadpozemská síla. Někdy se na mě zničehonic podíval: 'Mimochodem, neber drogy! Opravdu si pohrály s mým mozkem! Nedělám si srandu. Neber je.' A já na to, 'Dobře!' A to mi zůstalo."

Od premiéry Táty v sukni uběhlo 25 let a právě u této příležitosti se sešli někteří herci z hitové komedie, která utržila cca 441 milionů dolarů při rozpočtu 25 milionů.

A kromě zábavných příběhů došlo i na vážnější témata, kterým byla například zmíněná historka. Ta ukázala, že byl sice Robin na stříbrném plátně k popukání, ale ve skutečném životě měl své démony, se kterými bojoval. 

Bohužel svůj boj 11. srpna 2014 prohrál, spáchal sebevraždu a to zřejmě kvůli tomu, že se potýkal s nemocí nazývanou demence s Lewyho tělísky, což je choroba, která vede k postupené degeneraci centrálního nervového systému. 

Williamsova smrt byla také důvodem k tomu, že se přestalo pracovat na pokračování Táty v sukni, které měl opět režírovat Chris Columbus.

Lisa se u příležitosti 25. výročí filmu podělila o čerstvou fotografii ze setkání herců po letech:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So this happened. #mrsdoubtfire #reunion #25yearslater

Příspěvek sdílený Lisa Jakub (@lisajakub108),

Zdroj: Today

Táta v sukni

24.11.1993 | USA
Komedie, Drama, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 2

Táta v sukni: Herečku zaskočilo, s čím se jí svěřil Robin Williams | Fandíme filmu Táta v sukni: Herečku zaskočilo, s čím se jí svěřil Robin Williams | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest