Ben is Back: První klip z filmu naznačuje dusnou atmosféru

Ben is Back: První klip z filmu naznačuje dusnou atmosféru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Získat zpět ztracenou důvěru nebývá lehký úkol.

Drama Ben is Back režiséra Petera Hedgese s Julií Roberts a Lucasem Hedgesem v hlavních rolích nás evidentně hodně zajímá, poněvadž by se mohlo jednat o solidní drama se skvělými hereckými výkony. Nechceme vás tudíž ošidit o žádný propagační materiál, a proto se dnes můžete podívat na dusnou atmosférou nasáklý klip z filmu, v němž starostlivá a naprosto pochopitelně podezíravá matka jen těžko překonává nedůvěru k problematickému synovi. Lze si lehce dovodit, že podobná nálada se bude zřejmě prolínat celým filmem, který bude do širší distribuce uvolněn už 7. prosince 2018.

Drama Ben is Back se točí kolem návratu problematického mladíka Bena Burnse (Lucas Hedges) zpět k rodinnému krbu. Když se Ben na Štědrý den ukáže u domu své matky Holly (Julia Roberts), odezva je po právu rozpačitá. Matka je sice z návratu "ztraceného" syna, jenž měl v minulosti opakovaně vážné problémy s drogami, zprvu nadšená, avšak všichni si moc dobře pamatují bolest, kterou jim mladík kdysi způsobil. Odhodlaná Holly ovšem nehodlá nad Benem zlomit hůl. Ačkoliv tuší, že jeho návrat může způsobit rodině utrpení a způsobit vnitřní rozkol, rozhodne se dát Benovi další šanci. Nicméně sama brzy zjistí, že obavy byly oprávněné, neboť temnou minulost jejího milovaného syna není možné vyřešit prostým lusknutím prsty.

Galerie: 4

Ben is Back: První klip z filmu naznačuje dusnou atmosféru | Fandíme filmu Ben is Back: První klip z filmu naznačuje dusnou atmosféru | Fandíme filmu Ben is Back: První klip z filmu naznačuje dusnou atmosféru | Fandíme filmu Ben is Back: První klip z filmu naznačuje dusnou atmosféru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest