Honest Thief: Liamu Neesonovi zatopí "terminátor" Robert Patrick

Honest Thief: Liamu Neesonovi zatopí "terminátor" Robert Patrick | Fandíme filmu
Zahraje si v chystaném akčním thrilleru.

Liam Neeson se v akčním žánru našel a i když už to není žádný mladík (je mu 66 let), pořád nemá problém likvidovat nepřátele bez mrknutí oka. 

A ani v chystaném filmu Honest Thief nebude nouze o přestřelky a pěstní souboje. Jde totiž o akční thriller. Režie se ujal Mark Williams (spolutvůrce seriálu Ozark) a zápletka se zaměří na bankovního lupiče Toma Cartera (Liam Neeson), který se zamiluje a rozhodne se vzdát se bezpečnostním složkám, aby měl šanci na normální život. Jenže brzy zjistí, že federální agenti jsou zkorumpovaní a je tak nucen bojovat, aby očistil své jméno.

Robert Patrick ztvární zatím nepojmenovaného agenta FBI. A asi není překvapením, že půjde o zápornou roli, přece jen, Robert se asi nejvíce proslavil rolí terminátora T-1000, který dával zabrat Arnoldu Schwarzeneggerovi v Terminátorovi 2. V Honest Thief to bude právě Robertova postava, kdo se pokusí očernit Cartera.

Ve filmu kromě zmíněných pánů uvidíme také Kate WalshJeffreyho Donovana, Jaie CourtneyhoAnthony Ramose. Rozpočet by měl být kolem 30 milionů dolarů a zatím není jasné, kdy se dočkáme premiéry.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest