Daniel Radcliffe nechce vidět představení Harry Potter a prokleté dítě

Daniel Radcliffe nechce vidět představení Harry Potter a prokleté dítě | Fandíme filmu
Warner Bros.
Proč nechce jít na chválenou divadelní hru?

Značka Harry Potter je globálním fenoménem, ze které se samozřejmě vlastníci práv snaží získat, co nejvíce peněz. Pokud tedy pomineme knižní sérii, tak tu máme filmové universum s aktuálním přírůstkem Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny, plus videohry, hračky, oblečení a také divadelní hru, která nese název Harry Potter a prokleté dítě.

Ta se odehrává nějakých 19 let po událostech v dvojfilmu Harry Potter a relikvie smrti a jde o představení, které se setkalo s pozitivními ohlasy ze strany recenzentů a vynikající návštěvností. Nicméně, představitel filmového Harryho Pottera Daniel Radcliffe v publiku zatím neusedl a ani se nechystá:

"Pravděpodobně se na to nevydám. Neplánuji to. Ne proto, že bych si myslel, že bych se kvůli tomu dostal do nějaké existenciální krize ve stylu, 'Aha, to je to, co se stalo?' Ale spíše proto, že mám dojem, že by to nebyl odpočinkový večer v divadle. Mám pocit, že by mě sledovali kvůli mé reakci a možná, že je to naprosto ješitné a egostické a lidé by nejevili zájem, ale myslím si, že pokud bych byl obklopen fanoušky Harryho Pottera, mohlo by to být trochu podivné."

Daniel se pravděpodobně nemýlí, určitě by ho sledovaly desítky nebo stovky očí. Přece jen, všichni ho máme spojeného právě s postavou Harryho Pottera. A navíc, možná i pro herce, kteří hrají v divadelní hře by to mohlo být nepříjemné, pokud by Radcliffe seděl v publiku a strhával by na sebe pozornost. Je tak možná dobře, že se Daniel do divadla nechystá.

A asi není třeba. Je vysoce pravděpodobné, že si dříve nebo později užijeme filmovou verzi. Warner Bros. na hru vlastní práva a dá se tušit, že po konci pentalogie Fantastická zvířata se pustí do natáčení. 

Zdroj: Late Night with Seth Meyers 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest