Hellboy: Ron Perlman se pořád nesmířil s tím, že nebude trojka

Hellboy: Ron Perlman se pořád nesmířil s tím, že nebude trojka | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Je to pro něj otevřená rána.

Přestože se nějakou dobu mluvilo tom, že série filmů Hellboy bude trilogií, poměrně slabé finanční výsledky prvních dvou dílů vedly k tomu, že nikdy nevznikla trojka. A to přes fakt, že filmy měly oddanou fanouškovskou základnu.

Nakonec bylo totiž rozhodnuto, že zelenou dostane reboot, který nabídne kompletně nové obsazení a vydá se více temným a hororovým směrem. 

Přestože to rozhodně nezní jako špatný nápad, tak některé diváky stále mrzí, že nebude právoplatný třetí díl. A zklamaný je i Ron Perlman, představitel původního Hellboye:

"Měl jsem pocit, že fandům dlužíme ukončení a bylo tam příliš lidí, kteří se vydali odlišným směrem a prostě jsem to nezvládl. Tedy, pokud se ptáte mě, je to pro mě stále otevřená rána."

Z hercova vyjádření je vidět, že to dává za vinu sobě. Ale to je asi zbytečně sebekritické, protože to byl právě on, kdo hodně hlasitě volal po pokračování a bojoval za něj a naopak, on není tím, kdo rozhodoval o případném vzniku filmu. To leželo na bedrech společnosti Columbia Pictures. Mimochodem, ta dala trojce s podtitulem Dark Worlds zelenou, ale v roce 2017 bylo oznámeno, že s ohledem na problémy s financováním vznikne reboot. 

Premiéru bude mít 11. dubna 2019, ale podle prvních reakcí je sice David Harbour v hlavní roli bezva, ale jinak se film zrovna nepovedl. Pokud je to pravda, tak se dá tušit, že ti, kteří volali po trojce budou ještě více zklamaní z toho, že místo ní dostal přednost reboot.

Na závěr fanouškovský trailer.

Zdroj: Collider, Express

Hellboy

02.04.2004 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Hellboy: Ron Perlman se pořád nesmířil s tím, že nebude trojka | Fandíme filmu Hellboy: Ron Perlman se pořád nesmířil s tím, že nebude trojka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest