Halloween: Nový trailer volí pseudodokumentární styl

Halloween: Nový trailer volí pseudodokumentární styl | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
V novince měla být doslovně zrekonstruovaná finální scéna původního filmu.

Halloween se představil s dalším trailerem. Tentokrát střihači zvolili úplně nový styl, kdy upoutávku sestříhali v pseudodokumentárním stylu a tváří se, že události původního filmu z roku 1978 jsou skutečným kriminálním případem.

Původně se k prvnímu filmu chtěli zajímavým způsobem tvůrci vrátit i přímo ve filmu. Celá úvodní scéna nového snímku měla být rekreací závěrečné scény snímku původního. Filmaři měli strach, že si celá řada diváků události nepamatuje nebo starší Halloween nikdy neviděli. Tehdejší události přitom považovali za klíčové pro pochopení nového filmu.

Chtěli celé finále natočit znovu, akorát tentokrát při pohledu kamery shora. Pro rekreaci scény chtěli použít archivní záběry a digitální triky. Scéna byla ve scénáři a měla se točit, bylo však čím dál jasnější, že by byla hodně drahá. Nakonec sám John Carpenter (tvůrce původního Halloweenu a poradce při natáčení novinky) filmaře přesvědčil, aby scénu zcela vystřihli a věřili svým divákům, že filmu porozumí i bez ní. Nicméně už byla postavená poměrně drahá kulisa, a tak se alespoň (s výraznými úpravami) použila k natáčení jiné scény filmu.

A teď už slíbený pseudodokumentární trailer a video, ve kterém diváky zvou do kina John Carpenter a Jamie Lee Curtis.

V roce 1978 Laurie Strode přežila střet s Michaelem Myersem, maskovanou postavou, která během halloweenské noci zabila její přátele a terorizovala městečko Haddonfield ve státě Illinois. Myers byl později postřelen, dopaden a umístěn do státní nemocnice Smith’s Grove. Čtyřicet let Laurie pronásledovaly vzpomínky na strašlivou událost a teď je Myers zpátky. Během Halloweenu při rutinním transferu uprchl a zanechává za sebou hordy mrtvých. Laurie absolvovala léta tréninku přežití, a tak je tentokrát připravená bránit sebe, svou dceru Karen a vnučku Allyson, teenagerku, která si oddělená od rodiny užívá halloweenského veselí.

Galerie: 4

Halloween: Nový trailer volí pseudodokumentární styl | Fandíme filmu Halloween: Nový trailer volí pseudodokumentární styl | Fandíme filmu Halloween: Nový trailer volí pseudodokumentární styl | Fandíme filmu Halloween: Nový trailer volí pseudodokumentární styl | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest