Avengers 4: Další tři herci jsou zpátky na natáčení

Avengers 4: Další tři herci jsou zpátky na natáčení | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Dotáčky finálního dobrodružství mnohých Avengeů jsou v plném proudu. Aby herci nic neprozradili, Marvel jim maže paměť skalpelm.

Dotáčky Avengers 4 běží zhruba od přelomu prázdnin, tedy něco přes tři týdny. Kdo se nejnověji připojil k natáčejícím hercům? Největší rozruch vzbudil asi Benedict Wong, představitel Wonga. Ten na svém Instagramu sdílel fotku z maskérny, kde mu zdánlivě sloupávají kus hlavy. Herec žertuje, že s tím mazáním spoilerům to Marvel trochu přehání, nicméně jaký je skutečný důvod nanášení takhle výrazného latexu? Buď maskéři herci vyrábějí na temeni nějakou pořádnou díru, anebo se herec kvůli několika dnům dotáček nechtěl / nemohl ostříhat. Zatímco postava má krátký sestřih, herec má momentálně vlasy o notných pár centimetrů delší, jak ukazuje dva dny stará fotografie z Benedictova Instagramu.

Pak jsou tu dva herci známější, kteří kolem návratu na natáčení zase pro změnu nedělali tak velkou show. Chris Hemsworth dokončil londýnskou část natáčení Mužů v černém a než v natáčení snímku bude pokračovat na dalších lokacích, herec si odskočí do Atlanty na dotáčky Avengers 4. Herec to potvrdil ve Story na svém Instagramu. Chris to prozradil při nástupu do soukromého tryskáče a od toho samého nastupování sdílela Story také Tessa Thompson. Možná jen byla poblíž, možná se jen sveze s Hemsworthem, ale stejně tak lze celou situaci chápat tak, že Thompson letí na dotáčky také. Dávalo by to smysl – pokud Avengers 4 herečku ještě potřebují, tak je jedině logické, aby svým povinnostem dostála v době, kdy je natáčení Mužů v černém (kde hraje společně s Hemsworthem) stejně pozastavené a nemusel se kvůli ní vymýšlet nějaký dodatečný harmonogram. Podle aktivity na sociálních sítích z loňska se zdá, že se Valkyrie (Thompson) objeví v Avengers 4 ve společných scénách s Thorem, takže společné dotáčky by nebyly až tak překvapivé.

Zdroje: Benedict Wong, Tessa Thompson, Chris Hemsworth

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Avengers 4: Další tři herci jsou zpátky na natáčení | Fandíme filmu Avengers 4: Další tři herci jsou zpátky na natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest