Stan & Ollie: Životopisný příběh s Laurelem a Hardym v traileru

Stan & Ollie: Životopisný příběh s Laurelem a Hardym v traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Steve Coogan a John C. Reilly se do legendárních komiků převtělili skvěle. Ale bude to stačit?

Laurel a Hardy. Kdo by jejich grotesky neznal. Že sranda občas bolí a je těžce vydřená, se pokusí ukázat životopisný snímek Stan & Ollie, který se zaměří na jejich závěrečné turné, kde komediální dvojici stíhaly vzájemné neshody, klesající zájem publika a Hardyho podlomené zdraví. První trailer ukazuje, že se pánové Steve Coogan a John C. Reilly do rolí převtělili opravdu se vší vervou, na druhou stranu zatím nic nenasvědčuje tomu, že by film měl jakkoliv překročit meze standardních životopisných snímků, kde vývoj celého příběhu lze zhruba odhadnout dopředu, ať už skutečný život dvojice znáte, nebo ne.

Snímek Stan & Ollie ztvárňuje životy dvou králů grotesky. Dvojici v chystaném snímku hrají Steve Coogan a John C. Reilly. Režíruje Jon S. Baird, scénář napsal Jeff Pope. Děj je zasazený na sklonek kariéry obou pánů, kdy v roce 1953 dvojice na rozlučkovém turné bojovala se svojí skomírající slávou. Zároveň bychom se měli dočkat flashbacků z dřívějších let jejich kariéry. Návštěvnost turné se sice vzchopí, nicméně stíny minulosti a Oliverovo chřadnoucí zdraví začnou komediální partnerství obou mužů ohrožovat. Ale protože si uvědomují, že tohle turné by skutečně mohlo být jejich poslední, snaží se usilovně obnovit to, co jeden pro druhého znamenají. Snímek bude celosvětově uváděný od ledna příštího roku.

Galerie: 4

Stan & Ollie: Životopisný příběh s Laurelem a Hardym v traileru | Fandíme filmu Stan & Ollie: Životopisný příběh s Laurelem a Hardym v traileru | Fandíme filmu Stan & Ollie: Životopisný příběh s Laurelem a Hardym v traileru | Fandíme filmu Stan & Ollie: Životopisný příběh s Laurelem a Hardym v traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest