Underworld: Kate Beckinsale se nevrátí

Underworld: Kate Beckinsale se nevrátí | Fandíme filmu
Představitelka upírky Selene už nechce v latexu střílet obouruč.

Kate Beckinsale poskytla rozhovor ke snímku Farming a při té příležitosti přišla řeč také na další témata. Jeden z dotazů směřoval také na Underworld, akční upírskou sérii, díky které bude herečku znát asi nejvíc diváků. Série se dočkala už pěti dílů, Beckinsale jako Selene vystupovala jako likvidátorka vampírů ve čtyřech z nich. Reportér Variety se herečky přímo zeptal, zda by si zahrála v dalším dílu. A Beckinsale přímo odpověděla, že by se nevrátila, protože už natočila Underworldů dost.

Pojďme zapátrat do minulosti. Skoro po každém snímku série herečka prohlašovala, že končí. Po dvojce si skutečně dala pauzu a série místo toho nabídla prequel s jinou hrdinkou. Ale jinak se Beckinsale vždycky vrátila, navzdory svým předchozím prohlášením. Loni v interview dokonce řekla, že si tuhle svou vrtkavost uvědomuje, takže radši už nikdy nebude říkat nikdy. Co se změnilo? Kate mohla změnit názor. Mohla znovu padnout do pasti svojí nerozhodnosti. Při předchozím rozhovoru propagovala Underworld: Krvavé války, tak třeba se prostě snažila navodit pocit, že se série těší pevnému zdraví.

Realita je taková, že Krvavé války si v pokladnách vedly ze všech dílů série nejhůř (recenze stály za starou bačkoru, jako obvykle) a můžeme spekulovat o tom, že Beckinsale dostává s každým pokračováním vyšší a vyšší výplatu. Pokud by se tedy studio rozhodlo ke značce znovu vrátit, tak je otázkou, zda by se mu další spolupráce s Kate vůbec vyplatila. Ve zmiňovaném prequelu to bez její účasti nedopadlo o moc hůř, takže není těžké si představit, že se něco podobného bude v budoucnosti opakovat. Jenže upřímně, je vlastně ještě někdo na další Underworld zvědavý? Dejte vědět v komentářích.

Zdroje: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest