Captain Britain: Natočí Guy Ritchie další marvelovku?

Captain Britain:  Natočí Guy Ritchie další marvelovku? | Fandíme filmu
Online se objevila hodně divoká zvěst o tom, co Marvel údajně chystá do budoucnosti.

Včera se na internetu objevila jedna hodně divoká zvěst. Server Ain't It Cool News s odkazem na svůj interní zdroj v ateliérech Pinewood tvrdí, že Marvel chystá snímek s postavou Captain Britain. AICN tvrdí, že Marvel využil toho, že se odkládá natáčení Bonda 25 a najal si ateliér v Pinewoodu na listopad a prosinec, aby v něm mohl dělat casting pro snímek nazvaný Captain Britan and The Black Knight. AICN býval kdysi dávno v rámvi filmových blogů jasnou jedničkou, tyhle doby už jsou ale dávno pryč a server v současnosti není nijak prověřeným zdrojem zákulisních informací. Také nepůsobí příliš věrohodně, že by Marvel potřeboval kvůli castingu mít na dva měsíce volný ateliér v Londýně. Kanceláře možná, ale ateliér? Server navíc tvrdí, že by projekt měl realizovat Guy Ritchie. Ten je za prvé v současnosti vytížený dokončováním Aladina a za druhé to není tak dávno, co dokončil tematicky příbuzného Krále Artuše. Skutečně by se k té látce chtěl vracet a skutečně by mu takovou svěřilo další studio?

Nicméně pro případ, že by na tomto šprochu bylo pravdy trochu, pojďme se s postavami blíže seznámit. Captain Britain, alias Brian Braddock je hrdina z Británie, který nadlidské schopnosti získal od čaroděje Merlina, původně prostřednictvím speciálního amuletu. Krom nadlidské síly, odolnosti atd., měl k dispozici také teleskopickou tyč, která vytváří silová pole, jde s její pomocí útočit i létat. Braddock je zapřisáhlým ochráncem Británie a v komiksech vystupuje od roku 1976.

Black Knight, alias Dane Whitman, podědil po strýci prokletý magický meč. Daneovi předci nenakládali s mečem zrovna dvakrát čestně, a tak se Dane pokouší vrátit rodině dobré jméno a koná dobro. Meč pohází z časů krále Artuše. Whitman je založením vědec, i když se často pohybuje v oblasti mystiky a magie. Někdy má jistou míru nadlidských schopností, jindy nikoliv.

Zpráva opravdu nepůsobí příliš důvěryhodně, nicméně co říkáte? Chtěli byste na plátně vidět Captaina Britain či Black Knighta?

Zdroj: AICN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest