The Kindergarten Teacher: Učitelka unese chlapce "pro jeho dobro"

The Kindergarten Teacher: Učitelka unese chlapce "pro jeho dobro" | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Maggie Gyllenhaal hraje učitelku mateřské školy s prázdným životem, která je posedlá svým žáčkem. Seznamte se, koukněte na trailer.

Realizovat se skrz děti, to obvykle dělávají rodiče. Nutí dcerku do baletu, synka do fotbalu…to není žádný nevídaný jev. Honey Boo Boo by mohla vyprávět. Už tak obvyklé není, když se skrz děti realizují cizí lidé. A přesně to se stane ve snímku The Kindergarten Teacher (Učitelka ze školky).

Maggie Gyllenhaal hraje titulární vychovatelku, která zoufale hledá ve svém životě jakýkoliv smysl. Práce ve školce ji nenaplňuje, osobní život také není žádné terno. Po večerech zkouší kurzy poezie, ale nedostatek talentu ji jen deprimuje. Majákem v šedivém životě je pro ni žáček, který dokáže i ve svém útlém věku skládat z hlavy krásné verše. Lisa je přesvědčená, že objevila génia Mozartova formátu a rozhodne se chlapcovo nadání patřičně podporovat. A to za jakoukoliv cenu.

V traileru chování učitelky působí správně znepokojivě, jen možná upoutávka vyzrazuje až příliš mnoho. Z festivalu v Sundance si snímek odnesl veskrze pozitivní hodnocení, kdy recenzenti oceňují především Maggie Gyllenhaal v hlavní roli. Snímek je remakem podobně ceněného izraelského filmu z roku 2014. Americkou předělávku natočila a napsala nepříliš známá Sara Colangelo, která má za sebou nenápadný snímek Malé nehody. Malého chlapce hraje Parker Sevak, dále vystupují Gael García Bernal, Michael Chernus nebo Rosa Salazar. Film bude uvedený 12.10. na Netflixu.

Galerie: 5

The Kindergarten Teacher: Učitelka unese chlapce "pro jeho dobro" | Fandíme filmu The Kindergarten Teacher: Učitelka unese chlapce "pro jeho dobro" | Fandíme filmu The Kindergarten Teacher: Učitelka unese chlapce "pro jeho dobro" | Fandíme filmu The Kindergarten Teacher: Učitelka unese chlapce "pro jeho dobro" | Fandíme filmu The Kindergarten Teacher: Učitelka unese chlapce "pro jeho dobro" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest