Avengers 4: Bude ve filmu víc Wakandy?

Avengers 4: Bude ve filmu víc Wakandy? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Dotáčky Avengers 4 začaly. Spoileruje David Bautista? A jak se Robert Downey Jr. ucházel o roli Iron Mana.

O tom, že jsou na cestě dotáčky Avengers 4, mluvili i přímo režiséři Russoovi. Štáb se vrátil do Atlanty a podle tweetera Atlanta Filming (který průběžně sdílí fotky a informace z natáčení filmů a seriálů v Atlantě a okolí) dotáčky začaly už tenhle týden. Atlanta Filming dále píše, že podle zabookovaných lokací se budou točit další scény z Wakandy (Marvel točí scény z Wakandy na farmě Bouckaert, ve Fairburnu, kousek za Atlantou). Atlanta Filming dále píše, že na základě castingu a lokací ve filmu bude víc Wakandy než v Infinity War, ale to už zní jako nějaká podoba spekulace či nadsázky.

Nicméně když bychom na moment vstoupili do říše spekulací: Avengers: Infinity War byli dokončení ještě před úspěchem Black Panthera. Myslíte, že je možné, že po raketovém úspěchu snímku by Marvel mohl chtít v Avengers 4 na Wakandu klást větší důraz? Stáli byste o to?

David Bautista před několika dny mluvil o tom, že si není jistý, co vlastně bude se scénami Strážců Galaxie v Avengers 4, po tom, co Guardians of the Galaxy 3 byli odloženi a potenciálně se budou přepisovat. V dalším interview připustil, že tak vlastně odhalil spoiler, protože řada diváků vůbec nemá tušení, že by se na prach rozsypané postavy mohly ještě někdy vrátit. Na druhou stranu argumentuje tím, že už před premiérou Infinity War veřejně mluvil o tom, že se ukáže také v Avengers 4 a Guardians of the Galaxy 3, takže jestli někdy spoileroval, tak už před dlouhou dobou. Nikdo z Marvelu mu totiž pořádně nevysvětlil, o čem všem ještě smí mluvit a o čem už ne.

Na závěr přidáváme castingové video, ve kterém se můžete podívat, jak se Robert Downey Jr. před lety ucházel o roli Iron Mana:

Zdroje: CBM, Atlanta Filming, Good Morning Britain

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Avengers 4: Bude ve filmu víc Wakandy? | Fandíme filmu Avengers 4: Bude ve filmu víc Wakandy? | Fandíme filmu Avengers 4: Bude ve filmu víc Wakandy? | Fandíme filmu Avengers 4: Bude ve filmu víc Wakandy? | Fandíme filmu Avengers 4: Bude ve filmu víc Wakandy? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest