Six Underground: K Ryanu Reynoldsovi se připojují další jména

Six Underground: K Ryanu Reynoldsovi se připojují další jména | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Michael Bay si vyhlédl hereckou posilu z Hanebných parchantů, ale i řadu dalších.

Natáčení vysokorozpočtového akčního snímku Six Underground, který pro Netflix obstará režisér Michael Bay, se neodvratně blíží, tudíž registrujeme další doplnění hereckého ansámblu. Již dříve jsme vás informovali o tom, že k Ryanu Reynoldsovi by se měl připojit Dave Franco a teď vyšlo najevo, že na palubě by měla být i sympatická Mélanie Laurent (Můj syn, Nepřítel). Tahle půvabná rodačka z Paříže se v posledních letech objevovala spíše v evropských produkcích, nicméně určitě si ji pamatuje jako Shosannu v tarantinovce Hanební parchanti.

Tím to ale nekončí, nedávno se přidali Ben Hardy (X-Men: Apocalypse, Bohemian Rhapsody), Manuel Garcia-Rulfo (Soldado, Vražda v Orient expresu), Adria Arjona (Temný případ, Emerald City), Corey Hawkins (Straight Outta Compton, 24: Legacy), Payman Maadi (Rozchod Nadera a Simin, 13 hodin) a Lior Raz.

Six Underground má být doposud nejdražší netflixovskou produkcí, když rozpočet by se mohl vyšplhat až k částce 150 milionů dolarů. Loňský fantasy akční thriller Bright s Willem Smithem v hlavní roli přitom stál zhruba 90 mega a zhlédlo jej za první tři dny přes jedenáct milionů uživatelů.

Příběh by se měl točit kolem šestice miliardářů, kteří nahrají vlastní smrt a založí elitní tým pro boj s nebezpečnými padouchy. O scénář se postarají Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland, Deadpool 1 a 2). Natáčení má začít ještě tenhle měsíc, přičemž štáb postupně zavítá do Los Angeles, Říma a Spojených arabských emirátů. S premiérou se počítá na příští rok a v galerii najdete logo filmu, o které se podělil Michael Bay.

Zdroje: Omega Underground, Michael Bay, Variety, Deadline

Galerie: 2

Six Underground: K Ryanu Reynoldsovi se připojují další jména | Fandíme filmu Six Underground: K Ryanu Reynoldsovi se připojují další jména | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest