Bloodshot: Vin Diesel si do Česka přiveze komediálního parťáka

Bloodshot: Vin Diesel si do Česka přiveze komediálního parťáka | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Nemrtvý zabiják Bloodshot našel spojence ve svojí cestě za pomstou.

Vin Diesel se po letech znovu vrací do Prahy, aby tu natočil po xXx další akční snímek. Tentokrát je to komiksovka Bloodshot. Čerstvě byl do snímku obsazen Lamorne Morris, kterého můžete znát především ze seriálu New Girl nebo z letošní komedie Game Night. Ve snímku si zahraje Wilfreda Wigansse, mladého vědce, ze kterého se stane Bloodhostův nečekaný spojenec.

Bloodshot je příběh o smrtelně zraněném vojákovi, který je vzkříšený s pomocí nanotechnologií a pověřený lovením vyděděnců s nadpřirozenými schopnostmi, kteří jsou ve světě nakladatelství Valiant známí jako Harbingeři (Harbinger). Můžete se spolehnout, že se hrdina vzepře a pokusí se pomstít těm, kteří z něj udělali to, čím je dnes. Režírovat má nováček Dave Wilson, parťák Tima Millera (Deadpool) ze společnosti Blur Studios. Poslední verzi scénáře napsal Eric Heisserer (Příchozí). V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Talulah Riley, Alex Hernandez, Toby Kebbell a Lamorne Morris.

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Bloodshot: Vin Diesel si do Česka přiveze komediálního parťáka | Fandíme filmu Bloodshot: Vin Diesel si do Česka přiveze komediálního parťáka | Fandíme filmu Bloodshot: Vin Diesel si do Česka přiveze komediálního parťáka | Fandíme filmu Bloodshot: Vin Diesel si do Česka přiveze komediálního parťáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest