Smrtonosná past 6: Vrátí se Holly, Bruce vybere svého nástupce

Smrtonosná past 6: Vrátí se Holly, Bruce vybere svého nástupce | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér Len Wiseman nezačne točit, dokud scénář nebude perfektní.

Režisér Len Wiseman krátce pohovořil o tom, jak vypadají přípravy Die Hard: Year One, už šestého snímku ze série Smrtonosná past. Wiseman potvrdil, že scénář stále počítá se dvěma paralelními rovinami. V té ze současnosti uvidíme Bruce Willise jako stárnoucího Johna McClanea, zatímco v druhé časové linii najdeme flashbacky ze 70. let minulého století, když John teprve začína svoji policejní kariéru. Nemá to být tak, že by starý McClane příběh pouze otevřel či uzavřel. Obě dějové linie se mají pravidelně střídat, přičemž máme vidět, jak události z Johnova mládí ovlivnily to, jaký je dnes, stále mají vliv na aktuální dění.

Pokud jde o výběr představitele mladého McClanea, tak s tím pomůže přímo Willis. Režisér vlastně ani neví, jestli má Bruce nad výběrem konečné slovo ustanovené smluvně, nicméně sám Wiseman chce, aby Willis to slovo měl. A mladý John nebude jediná postava, kterou budou muset filmaři přeobsadit. Ve snímku má vystupovat také mladá Holly Gennero, Johnova žena z prvních dvou filmů. Wiseman připouští, že by se Holly mohla vrátit i v současnosti. Pokud by se jednalo o Willisovu poslední účast v roli, tak je je pravda, že by usmíření s dávno ztracenou Holly mohlo být do značné míry uzavřením Johnova příběhu.

Natáčení filmu by mělo začít poměrně brzo, nicméně pevné datum stanovené není. Wiseman říká, že se při natáčení Smrtonosné pasti 4 dostatečně poučil. Tehdy se začalo s přípravami bez dokončeného scénáře a stejnou chybu už by režisér nechtěl opakovat. Tenkrát to tvůrcům jakž takž prošlo, ale znovu už by ten stres Wiseman prostě zažít nechtěl. Dokud scénář nebude ve stoprocentním stavu, tak se prostě točit nezačne.

Pokud tomu tak opravdu bude, byla by to pro sérii i kariéru Bruce Willise skvělá zpráva. Smrtonosná past 5 byl příšerná a Willis nenatočil dobrý film od šest let starého Loopera. Příští rok by mu reputaci mohl vylepši Glass od M. Night Shyamalana, ale opravdu povedená Smrtonosná past by na sklonku hercovy kariéry rozhodně neuškodila.

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 5

Smrtonosná past 6: Vrátí se Holly, Bruce vybere svého nástupce | Fandíme filmu Smrtonosná past 6: Vrátí se Holly, Bruce vybere svého nástupce | Fandíme filmu Smrtonosná past 6: Vrátí se Holly, Bruce vybere svého nástupce | Fandíme filmu Smrtonosná past 6: Vrátí se Holly, Bruce vybere svého nástupce | Fandíme filmu Smrtonosná past 6: Vrátí se Holly, Bruce vybere svého nástupce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest