Bloodshot: Kdo půjde po krku Vinu Dieselovi?

Bloodshot: Kdo půjde po krku Vinu Dieselovi? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
První klapka se blíží, záporák obsazen.

Pre-produkce adaptace akčního komiksu Bloodshot pomalu finišuje, když bylo konečně oznámeno jméno představitele, jenž si střihne roli záporáka známého jako Axe - nelítostného počítačového mága. Nakonec se role chopí Toby Kebbell, jenž nepatří mezi absolutní hvězdy stříbrného plátna, ale zahrál si například ve filmech jako RocknRolla, Fantastická čtyřka či Ben Hur. Kebbell se tedy přidal k Vinu Dieselovi, Eize Gonzalez, Martinu Sheenovi nebo Samu Heughanovi. Komiks Bloodshot byl poprvé představen v roce 1992 a na plátna kin jej převede režisér Dave Wilson, přičemž Neal H. Moritz se postará o produkci. Natáčení by mělo začít každým dnem.

Bloodshot je příběh o smrtelně zraněném vojákovi, který je vzkříšený s pomocí nanotechnologií a pověřený lovením vyděděnců s nadpřirozenými schopnostmi, kteří jsou ve světě nakladatelství Valiant známí jako Harbingeři (Harbinger). Můžete se spolehnout, že se hrdina vzepře a pokusí se pomstít těm, kteří z něj udělali to, čím je dnes. Režírovat má nováček Dave Wilson, parťák Tima Millera (Deadpool) ze společnosti Blur Studios. Poslední verzi scénáře napsal Eric Heisserer (Příchozí).

Zdroj: Variety

 

Galerie: 3

Bloodshot: Kdo půjde po krku Vinu Dieselovi? | Fandíme filmu Bloodshot: Kdo půjde po krku Vinu Dieselovi? | Fandíme filmu Bloodshot: Kdo půjde po krku Vinu Dieselovi? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest