We Die Young: Van Damme si to rozdá s drogovými gangy

We Die Young: Van Damme si to rozdá s drogovými gangy | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jean-Claude Van Damme tentokrát v roli válečného veterána zachraňujícího omladinu ze spárů drogových dealerů.

Nedávno jsme vám přinesli první ochutnávku z akčního thrilleru The Bouncer, v němž si Jean-Claude Van Damme zahraje postaršího vyhazovače, který zabředne do průšvihu a bude se z něj muset vymotat skrze pěknou řádku mrtvol. Dalším projektem belgické mlátičky by mělo být akční drama We Die Young z pera Liora Gellera (postará se i o režii). Má jít o příběh z periferie Washingtonu DC, kde vládnou nekompromisní gangy a rozhodující slovo mají drogoví dealeři. Prostě místo, kam se nechcete narodit a kde dospívaní není procházka růžovou zahradou. O tom něco ví i čtrnáctiletý Lucas (Elijah Rodriguez), jenž už k životu v gangu přičichl a zrovna dvakrát nadšený z toho nebyl. I proto se zařekne, že chce pro sebe a svého desetiletého brášku lepší život. Naděje oběma svitne ve chvíli, kdy do sousedství přichází traumatizovaný veterán z války v Afghánistánu (Jean-Claude Van Damme).

Snímek je nyní v postprodukci a zatím nemá stanovené datum premiéry. Vedle Van Damma a Rodrigueze se ve filmu objeví například Gary Beadle, Joana Metrass, Joseph Long či Kerry Bennett.

V galerii mrkněte na plakát k filmu.

Galerie: 3

We Die Young: Van Damme si to rozdá s drogovými gangy | Fandíme filmu We Die Young: Van Damme si to rozdá s drogovými gangy | Fandíme filmu We Die Young: Van Damme si to rozdá s drogovými gangy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest