To 2: A ještě jedna dospělá tvář

To 2: A ještě jedna dospělá tvář | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Velký Stanley je obsazený.

Včera jsme vás informovali o tom, že by v To 2 měl dospělého Eddieho ztvárnit James Ransone. Od té doby tu zprávu potvrdily některé hollywoodské zpravodaje a zároveň se objevila castingová novinka o dalším dospělém mládenci. Tentokrát je řeč o Stanleym, kterého si v dětském provedení zahrál Wyatt Oleff. Dospělou verzi potom má hrát Andy Bean, kterého můžete znát především ze seriálu Power, ale malou roli měl třeba také v dystopické sci-fi Aliance. Prohlédnout si jej můžete dole v galerii.

Snímek To byl adaptací poloviny Kingova stejnojmenného románu a druhý film zadaptuje druhou polovinu. První část se soustředila na boj dětských hrdinů proti démonovi s klaunskou podobou. V pokračování se s „Tím“ střetnou už jako dospělí. Ve snímku se opět vrátí i dětští hrdinové, které budeme potkávat v sérii mnohých flashbacků. Současná a minulá dějová linka by se navzájem měly doplňovat, režisér Muschietti dodává, že ve dvojce se chce daleko víc soustředit také na temnou dimenzi, ze které To pochází. Režíruje Andy Muschietti, obsazení doplňuje Jessica Chastain, v jednání jsou James McAvoy a Bill Hader. Datum premiéry je stanovené na 5. 9. 2019.

Zdroje: Deadline, Variety

Galerie: 3

To 2: A ještě jedna dospělá tvář | Fandíme filmu To 2: A ještě jedna dospělá tvář | Fandíme filmu To 2: A ještě jedna dospělá tvář | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest