Jansonův rozsudek: Agenta The Rocka vystřídá John Cena

Jansonův rozsudek: Agenta The Rocka vystřídá John Cena | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Další agent od Roberta Ludluma, tvůrce Jasona Bournea, se chystá na plátna.

Dwayne Johnson pro sebe vyvíjí celou řadu projektů. Vzhledem k nabitému diáři se ale ke všem nedostane, zvlášť, když se filmový trh mění a The Rock se snaží jít naproti tomu, co u diváků nejvíc zaboduje. Nakonec Dwayneovi nezbyl čas například v případě Jansonova rozsudku (The Janson Directive), špionážního thrilleru na motivy předlohy Roberta Ludluma. Nově The Rock oznámil, že se místo něj role chopí jiný wrestler, který se etabluje v Hollywoodu – John Cena.

Ten se postupně prokousal nahoru přes vedlejší role ve snímcích jako Vykolejená, Táta je doma nebo Sestry. Letos dostal daleko víc prostoru v Kazišucích, ale stejně jako v předchozích případech se jednalo o komedii. Krátce se sice mihl ve válečném dramatu The Wall, tam ale mnoho prostoru neměl. Zda v něm tkví také dramatický talent by mohl prokázat na Vánoce v Bumblebeem, popřípadě tedy až v Jansonově rozkazu. Prohlédnout si Johna můžete dole v galerii.

Kromě producenta Johnsona se podílí na filmu scenáristé James Vanderbilt (Zodiac, Amazing Spider-Man) a Akiva Goldsman (Čistá duše, Transformers: Poslední rytíř). Robert Ludlum sice napsal jen jeden příběh s Paulem Jansonem, který navíc vyšel až po jeho smrti, ale například série s agentem Bourneem se Ludlumovými předlohami inspirovala jen volně, takže něco podobného klidně může Hollywood aplikovat i v případě Jansona. Přikládáme synopsi českého knižního vydání.

Bývalý tajný agent Paul Janson vede poklidný život a za nic na světě by se nevrátil ke své minulé profesi, k níž patřila i spousta krve. Situaci však změnil únos miliardáře a mírotvorce Petera Novaka – muže, který Jansonovi kdysi zachránil život. Teroristé v čele se záhadným Kalifem nechtějí vyjednávat o diplomatově vydání, vězní ho v téměř nedobytné pevnosti a plánují jeho brutální popravu. Janson vyhoví zoufalé žádosti Novakových lidí, narychlo sestaví tým z někdejších kolegů a snaží se svého přítele zachránit. Jenže operace zkrachuje a z Jansona se stává štvanec na útěku. Z nejvyšších míst přijde rozkaz k jeho likvidaci a vzápětí je na něj nasazena mladá agentka Kincaidová, která ho má dokonale přečteného a dokáže odhadnout každý jeho krok. Jansonovou jedinou nadějí je odhalit, co za tím vším vězí – odkrýt zdrcující pravdu, jejíž dopad by mohl vyvolat války, otřást současným uspořádáním světa a pořádně trhnout kolem dějin.

Na závěr se můžete podívat, jak se hoši mají rádi:

Zdroj: The Rock

Galerie: 11

Jansonův rozsudek: Agenta The Rocka vystřídá John Cena | Fandíme filmu Jansonův rozsudek: Agenta The Rocka vystřídá John Cena | Fandíme filmu Jansonův rozsudek: Agenta The Rocka vystřídá John Cena | Fandíme filmu Jansonův rozsudek: Agenta The Rocka vystřídá John Cena | Fandíme filmu Jansonův rozsudek: Agenta The Rocka vystřídá John Cena | Fandíme filmu Jansonův rozsudek: Agenta The Rocka vystřídá John Cena | Fandíme filmu Jansonův rozsudek: Agenta The Rocka vystřídá John Cena | Fandíme filmu Jansonův rozsudek: Agenta The Rocka vystřídá John Cena | Fandíme filmu Jansonův rozsudek: Agenta The Rocka vystřídá John Cena | Fandíme filmu Jansonův rozsudek: Agenta The Rocka vystřídá John Cena | Fandíme filmu Jansonův rozsudek: Agenta The Rocka vystřídá John Cena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest