Turbo: Nový animák o nejrychlejším šnekovi na světě

Turbo: Nový animák o nejrychlejším šnekovi na světě | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Nic není nemožné, pokud věříte svému snu. Představení filmu a první obrázky.

Studio Dreamworks plánuje animovanou pohádku s názvem Turbo. Film pojednává o obyčejném zahradním hlemýždi, který se díky nešťastné náhodě stane neobyčejným. Stane se tím nejrychlejším šnekem na světě. A k čemu mít super rychlost, když ji plně nevyužíváme? Proto se hlemýžď rozhodne stát závodníkem na okruhu Indianapolis 500.

Kdo pomůže snímek Turbo dostat na plátna kin? Na režisérskou stoličku usedne poměrně neznámý David Soren, který má za sebou pouze jeden televizní kraťas Merry Madagascar. Film bude točit podle scénáře Roberta Siegela (The Wrestler) a Darrena Lemkeho (Shrek Forever after). K dabérskému osazenstvu se hlásí poměrně zvučná jména. Hlavního představitele namluví Ryan Reynolds a dále se můžeme těšit na Paula Giamattiho, Samuela L. Jacksona, Billa Hadera, Michaela Peñu, Luise Guzmána, Richarda Jenkinse, Kena Jeonga, Michelle Rodriguez, Mayu Rudolph, Bena Schwartze, Kurtwooda Smithe či Snoop Dogga. Premiéra filmu je naplánovaná na 19. Července 2013, do Česka se podívá 17. října.

Zdroje: Coming Soon, THR, Bleeding Cool, Collider

Galerie: 3

Turbo: Nový animák o nejrychlejším šnekovi na světě | Fandíme filmu Turbo: Nový animák o nejrychlejším šnekovi na světě | Fandíme filmu Turbo: Nový animák o nejrychlejším šnekovi na světě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest