Cheetos: Chystá se film o vzniku...slaných křupek...

Cheetos: Chystá se film o vzniku...slaných křupek... | Fandíme filmu
Už jsme tu měli filmy o začátcích McDonalda nebo Facebooku, je čas na Cheetos, jeden z nejprodávanějších amerických snacků.

Tohle je jedna z takových těch zpráv, u které si zpočátku říkáte, jestli je to jen vtip. Chystá se film o vzniku jedné příchuti slaných křupek Cheetos. Tu vymyslel uklízeč Richard Montanez, který pracoval ve firmě na slané pochutiny Frito-Lay. Jeho nápad podle popisu filmu „přeměnil značku v popkulturní fenomén a změnil potravinářský průmysl“. Z Montaneze se stal manažer, takže bychom měli čekat inspirativní snímek o splněném americkém snu. Snímek se má jmenovat Flamin’ Hot (Plamenně pálivé), což je příchuť Cheetos, kterou Montanez vymyslel. Scénář filmu píše Lewis Colick, který má na kontě Říjnové nebe, Okrsek 49 nebo Malého svědka.

To co tedy na první pohled může vypadat jako slušný bizár, nejspíš ve finále bude celkem typický životopisný příběh, jakých se točí hory. Takže co to bude příště? Dočkáme se filmu o Tatrankách? Na závěr pro odreagování pár pošahaných reklam na Cheetos:

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest