Avengers: Infinity War: Jedna postava by mohla chybět

Avengers: Infinity War: Jedna postava by mohla chybět | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Captain America a Tony Stark pořád nemají dořešené vztahy, několik herců dotočilo a Hemsworth básní o nové kostýmní úpravě.

Avengers 3 a 4 se pyšní tím, že v nich uvidíme skutečně monstrózní množství postav. Objeví se prakticky každý, kdo je naživu a trochu něco v dosavadních příbězích znamenal. Jedna z vedlejších postav by ale chybět mohla. Řeč je o Emily VanCamp, představitelce Sharon Carter, praneteři Peggy Carter, bývalé člence S.H.I.E.L.D.u a současné přítelkyni Captaina Ameriky. Herečka v rozhovoru prozradila, že by Marvel mohl každou minutu zavolat (natáčení se blíží ke konci, ale pro dotáčky ještě bude prostor), ale zatím se tak zjevně nestalo. Herečce zřejmě brání v natáčení její pravidelné účinkování v seriálu The Resident a nejedná se o dostatečně významnou postavu, aby se produkce pokoušela kolem hereččina nabitého rozvrhu. Sharon zkrátka bude v době událostí Infinity War někde jinde než Steve Rogers, a tak její postava nebude mít v rámci příběhu patřičnou důležitost. Pokud by někdy během dotáček měla čas, může se objevit v nějakém cameu.

Natáčení třetích a čtvrtých Avengers zřejmě uzavřel Robert Downey Jr., který nasdílel několik fotek na sociální sítě (viz galerie, pán vedle je Robertův manažer) a možná nám tak ukázal vnitřek základny Avengers. V jednom rozhovoru také Downey prozradil, že v dalších Avengers samozřejmě bude nějakým způsobem pokračovat nesoulad mezi Tonym a Captainem Amerikou, protože jejich konflikt nejde vyřešit kouzelným mávnutím proutku, ale jejich vztah se ještě vyvine.

Natáčení definitivně uzavřel (tedy než přijdou dotáčky) Jeremy Renner, který se rozloučil společně s videem, které najdete na konci článku. A hotovo má také Chris Hemsworth. Díky tomu se mohl pustit do propagace snímku 12 Strong, při které se jej reportéři ptají také právě na Avengers. Chris o očekávaném filmu řekl, že trailer zatím vůbec nic neprozradil. Nepouští se vůbec do příběhu, protože to jednoduše zatím není potřeba. A co říká Chris na Thorovu klapku přes oko? Rozhodně za ni byl raději než za Thorovu paruku, kterou musel nosit do doby, než byla postava v Ragnaroku ostříhána. Zatímco paruka znamenala denně hodinu navíc v maskérně, klapka byla procházkou růžovým sadem. Protože je bez pásky, tak klapka pořád z jeho tváře padala, tak se nakonec produkce rozhodla, že ji doplní digitálně. A to je pro herce brnkačka.

V galerii vedle fotek od Downeyho najdete také nejnovější artwork.

Zdroje: Cinemablend, IGN, Deadline, USA Today, Robert Downe Jr., Collider, MCU Tweets I, II

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Avengers: Infinity War: Jedna postava by mohla chybět | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Jedna postava by mohla chybět | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Jedna postava by mohla chybět | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest