Noomi Rapace a Rachel McAdams podlehnou vášním

Noomi Rapace a Rachel McAdams podlehnou vášním | Fandíme filmu
Klasik Brian De Palma se hlásí o slovo.

Brian De Palma patří v Hollywoodu k vyhlášeným režisérským velikánům a Zjizvená tvář, Neúplatní nebo Carlitova cesta bezpochyby patří do zlatého fondu gangsterských filmů. Naposledy jsme o něm ale slyšeli před dlouhými pěti lety, kdy natočil netradiční válečný snímek Zredigováno a o rok předtím nepříliš úspěšnou Černou Dahlii. To, že by De Palma potřeboval hit jako sůl, tak asi není potřeba zdůrazňovat. Na rok 2013 má naštěstí jeden potenciální naplánovaný.

Příběh snímku Passion se bude točit okolo dvou žen, Christine (Rachel McAdams známá z Sherlocka Holmese) a Isabelle (Noomi Rapace ze švédské trilogie Milénium, Promethea a…ehm…druhého Sherlocka Holmese). První jmenovaná je sobeckou vedoucí v mezinárodní společnosti, která si doslova užívá ponižování svých spolupracovníků. Druhá je její podřízenou, která trpělivě snáší všechna příkoří a dobrovolně sleduje třeba i to, jak jí Christine bezostyšně krade pracovní nápady. Každý pohár, ale jednou přeteče a události naberou nečekaný rozměr. Passion je remakem francouzského snímku Love Crime (Crime d’amour) režiséra Alaina Corneaua z roku 2010 a zatím je přirovnáván k De Palmově staršímu filmu Oblečen na zabíjení nebo Verhoevenově Základnímu instinktu.

Proč zrovna Základní instinkt, to se dá tušit už z první fotky. Reklamní kampaň bude očividně fungovat i na zdůraznění sexuálního napětí dvou hlavních hrdinek. Kam tahle nebezpečná linka povede, zjistí diváci při světové premiéře v lednu 2013.

Zdroje: The Playlist, AICN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest