Green Lantern se představuje v novém traileru

Green Lantern se představuje v novém traileru | Fandíme filmu
Warner Bros.
Komiksovka Martina Campbella do nás pálí ostrými.

Green Lantern je další komiksovou adaptací předlohy od DC Comics (Batman, Superman), jíž má opět pod palcem studio Warner Bros. Režie se ujal akční guru Martin Campbell (Casino Royale, Zlaté oko) v hlavních rolích pak uvidíme Ryana Reynoldse, Marka Stronga, Blake Lively či Petera Sarsgaarda. Lantern se nám již stihnul představit ve dvou ukázkách – v prvním případě vloni na podzim byly dojmy značně rozpačité, ať už se jednalo o nedodělané triky či až extrémně komiksové podání samotného materiálu.

V dubnu se pak objevilo čtyřminutové promo, jež se sice zmíněné (a řadovým divákem mnohdy až vysmívané) komiksovosti nezbavilo, zvládlo ji však zamíchat do opravdu hutné epické omáčky, čímž si na svou stranu přiklonilo nejednoho potenciálního fanouška. S podobnou taktikou se Warneři snaží útočit i v dnešním novém regulérním traileru (sázka na epično, spousta již viděných záběrů, prakticky identický podkres), přičemž se snaží celou koláž prokládat zbrusu novým materiálem.

Z technického hlediska se toho dá ukázce vytknout máloco, tudíž nespokojené hlasy budou narážet zejména na to, že nám nový trailer ukázal téměř celý film. Většina výtek však bude opět směřovat k tomu, že ty velké a barevné hlavy všemožných mimozemšťanů se hodí spíše do komediálně laděného Mars útočí!, než do ambiciózního spektáklu, od nějž si studio slibuje velké věci. Upoutávka dává zkrátka jasně najevo, že Green Lantern bude ve výsledku opravdu velmi komiksový a je pouze na divácích, zda s tím budou kompatibilní nebo ne. Za sebe můžu říci, že mě trailery baví víc než třeba u takového Thora, o podobně trikově nabušenou podívanou navíc letos jen tak nezavadíme a když k tomu připočteme sympaťáka Reynoldse, nejeví se nakonec ta návštěva kina tolik nepravděpodobně jako před pár měsíci.

Green Lantern Official Trailer 2 HD 2011

Green Lantern

16.06.2011 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest