Justice League: První reakce jsou konečně tady

Justice League: První reakce jsou konečně tady | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Vysvitla naděje. Pro hrdiny filmu i pro diváky.

Před týdnem američtí novináři viděli Justice League. Dnes se mohli podělit o první krátké reakce na Twitteru. Takže, jaký je konsensus? Tu a tam se objeví někdo vyloženě nadšený nebo vyloženě otrávený. Ale takových je minimum. Převažuje názor, že JL je zábavná, i když plytká a vypravěčsky nedrží příliš pohromadě. Vše je uspěchané, nevyvážené. Většina se ale shoduje, že jde o krok správným směrem.

Tu a tam se objeví pochvala akce, většinou se ale pochvalně mluví o týmové dynamice, postavách a hercích. Populární charaktery se podařilo správně vystihnout a mají mezi sebou dobrou chemii. Máme se těšit na srdíčko, smysl pro humor a zkrátka dobrou zábavu, která nedostatky překoná. Z jednotlivých postav největší chválu sklízejí Ezra Miller jako Flash, pak Jason Momoa jako Aquaman a následně Gal Gadot jako Wonder Woman. Hodně se mluví také o tom, že film připomíná současnou animovanou podobu Justice League.

Mezi výtkami se objevuje kritika digitálních triků, digitálně odstraněný knír Henryho Cavilla podle jednoho názoru dělá ze Supermanovy tváře gumovou masku. Záporák je prý tradičně k ničemu, digitální panák bez motivace. A jako zklamání hodně lidí cituje Cyborga (Ray Fisher).

Sečteno podtrženo, na Justice League je patrné, že si prošla složitým vývojem a postprodukcí, ale vzhledem k té složitosti je výsledek až překvapivě slušný.

Wonder Woman musí znovu ukázat své schopnosti zapálené válečnice. Vystaveni velkému nepříteli, spojí síly s Batmanem, aby dali dohromady skupinu nadlidí, co se má postavit nově probuzené hrozbě. Zformují bezprecedentní ligu hrdinů a vydávají se zachránit planetu před útokem katastrofických rozměrů.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Jako režiséři se vystřídali Zack Snyder a Joss Whedon, scénář postupně připravovali Chris Terrio a Joss Whedon. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroje: Slashfilm, Screen Rant, Batman News

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Justice League: První reakce jsou konečně tady | Fandíme filmu Justice League: První reakce jsou konečně tady | Fandíme filmu Justice League: První reakce jsou konečně tady | Fandíme filmu Justice League: První reakce jsou konečně tady | Fandíme filmu Justice League: První reakce jsou konečně tady | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest