Avengers 4 uzavřou 11 let Marvelu

Avengers 4 uzavřou 11 let Marvelu | Fandíme filmu
Marvel plány pro filmy po Avengers 4 zatím tají, ale promyšlené je má. Proč s odhalením otálí?

Marvel má oficiálně vše naplánované do roku 2019, kdy uvidíme Avengers 4. Pak s jistotou očekáváme ještě Spider-Mana: Homecoming 2 a Strážce Galaxie 3. Jinak je ale další budoucnost komiksového studia mlhavá. Když Marvel v roce 2014 ohlásil prakticky všechny filmy 3. fáze Marvel Universe najednou, vytvořil tak určité očekávání, že podobná oznámení můžeme čekat často. Podle Kevina Feigeho má ale studio momentálně dost práce s tím, aby dostalo do kin následujících šest filmů, které mu do konce třetí fáze ještě zbývají. Přeci jen se jedná o sérii 22 více či méně navazujících příběhů, které je potřeba uspokojivě dovést k vyvrcholení.

A to vyvrcholení přijít musí. Všechny dobré věci musí podle Feigeho jednou skončit. Teď je třeba současnou desetiletku nějakým uspokojivým způsobem zakončit, teprve pak studio začne mluvit o tom, jak začne nanovo a jakým směrem se po uzavření současného příběhu vypraví. Interně v rámci Marvelu už o vlastní budoucnosti samozřejmě určitou představu mají.

Feigeho aktuální vyjádření opět zdánlivě potvrzuje, že studio chce udělat za třetí fází tlustou čáru. Otázkou je jenom to, jak zásadní vlastně bude. Jestli studio jen nechá pomřít pár postav a zaměří stěžejní pozornost na jiné anebo dojde na hrátky s časoprostorem a nějakým způsobem se bude částečně restartovat.

Na závěr video z premiéry Thora: Ragnarok:

Zdroj: Uproxx

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest