Muži v černém: Chystá se nový spin-off a má datum premiéry

Muži v černém: Chystá se nový spin-off a má datum premiéry | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Kdy se vzal, tu se vzal, šmejd z vesmíru přicestoval.

Tahle zpráva se objevila opravdu zčistajasna. Bez jediného varování se dozvídáme, že 17. 5. 2019 budou uvedení do kin noví Muži v černém. Nebude se však jednat o remake nebo dlouho plánovaný cross-over s 21 Jump Street, ale o projekt, kterému studio říká jednoduše spin-off. Will Smith a Tommy Lee Jones se nevrátí, ale nový film nebude jejich tři filmy ignorovat. Místo toho bude dál rozšiřovat svět, který jsme v předchozích snímcích objevili. Má se jednat o „soudobý sci-fi film o tajných agentech v černém, kteří chrání svět proti šmejdu z vesmíru. Bude se soustředit na nové postavy, které pronásledují padouchy. Příběh bude mít daleko globálnější měřítko než předchozí díly“. Snahou je rozšířit původní koncept, podobně, jako Jurský svět otevřel doširoka svět Jurského parku.

Cross-over s 21 Jump Street je stále v přípravě, ale spin-off se rychle vyvíjí a přijde na řadu jako první. Podle producenta Walkera F. Parkese šlo o ten vzácný případ, kdy kouknete na scénář a vidíte hotový film. Scénář mají na svědomí Art Marcum a Matt Holloway, kteří se podíleli na scénářích k Punisherovi: Warzone, prvnímu Iron Manovi či Transformers: Poslednímu rytíři. Další producentkou je Laurie MacDonald, která produkovala všechny dosavadní filmy, a výkonným producentem je Steven Spielberg. Režisér se momentálně hledá, přičemž Sony vybírá údajně mezi elitou.

Jakmile se o snímku dozvíme cokoliv bližšího, budeme vás informovat.

Zdroj: Deadline

Muži v černém

02.07.1997 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Muži v černém: Chystá se nový spin-off a má datum premiéry | Fandíme filmu Muži v černém: Chystá se nový spin-off a má datum premiéry | Fandíme filmu Muži v černém: Chystá se nový spin-off a má datum premiéry | Fandíme filmu Muži v černém: Chystá se nový spin-off a má datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest