The Commuter: Nebezpečná rychlost ve vlaku v dalším traileru

The Commuter: Nebezpečná rychlost ve vlaku v dalším traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Liam Neeson krotí rozjetého ocelového oře, aby zachránil mnoho životů.

Jen před pár dny jsme vám představili chystaný thriller The Commuter a od té doby se tenhle vlak stačil hodně splašit. Aktuální trailer výrazně klame tělem. Na první pohled je patrné, že zdánlivě navazující záběry i repliky pocházející z úplně jiných částí filmu, jen aby společně vytvořily iluzi zápletky, která nakonec může být ve vlastním filmu docela jiná. Na první pohled je vidět, že od napínavého tajemna, ve kterém by šlo hledat třeba odkazy k Hitchcockovi, vyeskaluje snímek v akční ohýbání fyzikálních zákonů. Trailer toho také poměrně dost prozrazuje. Buď odhalil jednu z finálních scén, nebo nás ve filmu čeká snová sekvence, nebo je vlak jen jednou ze součástí příběhu nebo se pojede vlaky několika.

V akcí nabitém thrilleru hraje Liam Neeson pojišťovacího agenta Michaela. Ten je na své dennodenní rutinní cestě domů. Když ho náhle osloví tajemná cizinka, musí Michael odhalit totožnost pasažéra ukrytého na palubě, než vlak dojede do cílové stanice. Čas vyřešit hádanku se krátí a Michael si uvědomuje, že se mu před očima odvíjí smrtící plán a on je zapletený do kriminálního spiknutí. Takového, které ohrožuje život jeho i všech ostatních pasažérů. Datum české premiéry je stanovené na 18. 1. 2018, datum slovenské na 11. 1. 2018. 

Galerie: 3

The Commuter: Nebezpečná rychlost ve vlaku v dalším traileru | Fandíme filmu The Commuter: Nebezpečná rychlost ve vlaku v dalším traileru | Fandíme filmu The Commuter: Nebezpečná rychlost ve vlaku v dalším traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest