This is 40: Trailer na skvěle obsazenou novinku Judda Apatowa

This is 40: Trailer na skvěle obsazenou novinku Judda Apatowa | Fandíme filmu
Paul Rudd, Leslie Mann, Megan Fox, Chris O'Dowd, Albert Brooks, Melissa McCarthy, Jason Segel a John Lithgow ve spin-offu Zbouchnuté.

Tvůrce divácky úspěšných hitů, jako 40 let panic nebo Zbouchnutá - Judd Apatow se od komediálního žánru neodvrací a zůstává mu nadále věrný. Jeho další snímek se tentokrát bude zaobírat jinou dvojicí, které nám představil již v titulu Zbouchnutá a tím jsou Pete a Debbie, kteří fungují víceméně jako bezproblémová rodinka se vším všudy. Nyní se dostávají do fáze, kdy jim táhne pozvolna na čtyřicítku a oba dva se začnou zamýšlet nad tím, jestli jejich život je skutečně takový, jak jsi jej v mládí představovali.

Znovu se vrací všichni předchozí představitelé, aby do svých postav mohli znovu vklouznout. Ať už je to Paul Rudd (Zprávař, 40 let panic), Leslie Mann (I Love You Phillip Morris, V cizí kůži), Jason Segel (známý především, jako Marshall Erikson z komediálního seriálu How I Met Your Mother) nebo také nově příchozí kráska Megan Fox (Transformers, Diktátor). Judd Apatow si sám sepsal scénář a opět se podílí i na produkci společně s Claytonem Townsendem a  Barrym Mendelem (Inkoustové srdce). Snímek dostal hodnocení přístupnosti R a je zajímavostí, že měl mít premiéru 1. června 2012, ale studio Universal raději přesunulo datum premiéry až na 13. prosince 2012, poněvadž v původní den uvedení by This Is 40 konkurovalo snímku Sněhurka a lovec.

Z traileru je znát Apatowův rukopis, a režisér se opět snaží přislíbit humor a vše ostatní, co se od něj očekává. S příběhem si obvykle také dokáže pohrát a věnuje mu vždy značnou péči, ale necelé dvě minuty zrovna moc nezaujmou a chybí Megan Fox, která by jistě ukázku rozhodně o trošku rozzářila (možná si jí režisér šetří do další upoutávky). Alespoň náznak chemie mezi oběma hlavními představiteli je znát, ale i tak film ocení spíše Apatowovi přívrženci a ti, kteří si procházejí stejnou situací, jako Pete a Debbie.

 

This is 40: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest