Dobrý časy: Temná novinka s Robertem Pattinsonem

Dobrý časy: Temná novinka s Robertem Pattinsonem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Seznamte se s pozitivně hodnoceným krimi dramatem, které se později v měsíci podívá do našich kin.

Novinka Dobrý časy (Good Time) vypráví o dvojici bratrů Nickovi a Conniem, kteří se rozhodnou přepadnout banku. Plán se však zvrtne a Nick je zatčen policií. Aby ho Connie dostal na svobodu, tak musí získat peníze na zaplacení kauce. Háček je v tom, že na to má pouze jeden den. Pouští se tak do zběsilého shánění, při kterém si zároveň začne uvědomovat, v jak špatné životní situaci vůbec je. Snímek zrežírovali bratři Joshua a Benny Safdie. Scenář napsal spolu s Joshuou Ronald Bronstein. Všichni spolu již pracovali na dramatu Bůh ví, co.

Z obsazených nejvíce upoutává pozornost Robert Pattinson, který ztvárnil hlavní postavu Connieho. Jeho filmového bratra Nicka si zahrál jeden z režisérů, Benny Safdie. Dále hrají Jennifer Jason Leigh (Osm hrozných, Poslední útek do Brooklynu), Barkhad Abdi (Oko v oblacích, Kapitán Phillips) a Cliff Moylan (The Slap, Jedna noc).

Dobrý časy se v první polovině roku objevily na řadě filmových festivalů, u nás byly k vidění v Karlových Varech. Od filmu se podle recenzí má očekávat temný příběh bez veselých momentů a nejvíce je chválen Pattinsonovo ztvárnění hlavní role. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes má snímek zatím 88 %, na IMDB potom hodnocení 8,1. Naše vlastní hodnocení dorazí už brzy a také bude pozitivní. V českých kinech se objeví snímek 21. 9., pod trailerem najdete oficiální synopsy.

Bratr Constantina Nikase se po zpackané bankovní loupeži ocitá ve vězení. Constantine (Robert Pattison) se kvůli jeho vysvobození vydává na zoufalou cestu městským podsvětím. Během jediné šílené noci závodí s časem, aby získal dostatek peněz na bratrovu kauci a vlastně zachránil i sám sebe, protože si postupně začíná uvědomovat, že životy jich obou jsou v totálním hajzlu.

Dobrý časy

11.08.2017 | USA
Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 6

Dobrý časy: Temná novinka s Robertem Pattinsonem | Fandíme filmu Dobrý časy: Temná novinka s Robertem Pattinsonem | Fandíme filmu Dobrý časy: Temná novinka s Robertem Pattinsonem | Fandíme filmu Dobrý časy: Temná novinka s Robertem Pattinsonem | Fandíme filmu Dobrý časy: Temná novinka s Robertem Pattinsonem | Fandíme filmu Dobrý časy: Temná novinka s Robertem Pattinsonem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest