matka!: Aronofsky s Lawrence straší v atmosférické ukázce

matka!: Aronofsky s Lawrence straší v atmosférické ukázce | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Nejen Annabelle 2 a To vás tento rok postraší. O slovo se hlásí i novinka od tvůrce Requiem za sen.

Zámořské publikum se tohle léto dočká rovnou tří zajímavě vyhlížejících hororů. Druhý díl Annabelle s podtitulem Zrození zla provází nadšení ohlasy a ani kingovské To nevypadá vůbec špatně, avšak v polovině září vletí do amerických kin i novinka od proslulého tvůrce Černé labutě, Requiem za sen či Fontány, Darrena Aronofskyho, s jednoduchým názvem matka!. Tuzemští diváci si budou muset počkat až do 2.11., kdy bude snímek konečně i v našich kinech.

První ukázka, kterou si můžete pustit dole pod článkem, dobře navnazuje tísnivou pološílenou atmosféru. Hlavní hrdinka v podání Jennifer Lawrence na poli 30 sekund bloudí sama po opuštěném domě a přitom ji doprovází nespočet hlasů a výkřiků, ke konci teaseru se nám dostane i několik kratičkých záběrů, které poodhalují mysteriózně psychologickou podstatu snímku. Coby zahájení propagace filmu je ukázka účelná, jen toho krom zajímavého úvodu do povědomí diváků příliš nepřináší. Plnohodnotný trailer by měl dle oznámení studia Paramount dorazit již 8.8.

Příběh snímku matka! je stále zahalen tajemstvím. Krom toho, že film bude sledovat manželský pár, kterému se do domu přistěhuje neočekávaný host, jenž pochroumá jejich klidný ničím nerušený život, se o snímku nic neví a ani první ukázka tuhle nevědomost ničím nenarušila. Proslýchá se, že by matka! měla být lehce inspirována snímkem Rosemary má děťátko, ale tahle informace není oficiálně potvrzená.

Tvůrce Darren Aronofsky si snímek i sám napsal. Kamery se ujal Aronosfkyho dvorní kameraman Matthew Libatique, který s ním natáčel valnou většinu jeho předešlých snímků. Hudebního doprovodu se zhostí Jóhann Jóhannsson, jenž se proslavil spoluprací s režisérem Denisem Villenuevem na filmech Zmizení, Sicario či Příchozí a jeho dunivé rytmy uslyšíme i u pokračování kultovní sci-fi Blade Runner.

V hlavních rolích se krom zmíněné Jennifer Lawrence (Pasažéři, série Hunger Games) představí Javier Bardem (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta, Konzultant) a Michelle Pfeiffer (Hvězdný prach, Mafiánovi). Obsazení dále doplňují: Domhnall Gleeson (Brooklyn, Revenant: Zmrtvýchvstání), Brian Gleeson (Assassin’s Creed), Ed Harris (Westworld, Noční běžec) a další.

Krom dvou oficiálních plakátů od umělce Jamese Jeana zatím žádné promo fotografie zveřejněny nebyly. Po vypuštění plnohodnotného traileru toho o výsledném filmu snad budeme vědět víc. Průběžně vás o tomto psychologickém thrilleru / hororu budeme samozřejmě informovat.

Galerie: 5

matka!: Aronofsky s Lawrence straší v atmosférické ukázce | Fandíme filmu matka!: Aronofsky s Lawrence straší v atmosférické ukázce | Fandíme filmu matka!: Aronofsky s Lawrence straší v atmosférické ukázce | Fandíme filmu matka!: Aronofsky s Lawrence straší v atmosférické ukázce | Fandíme filmu matka!: Aronofsky s Lawrence straší v atmosférické ukázce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest