Ukradené Vánoce dostanou komiksové pokračování

Ukradené Vánoce dostanou komiksové pokračování | Fandíme filmu
Touchstone Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
The Nightmare Before Christmas po letech opět ožívá.

Téměř dvacet pět let po premiéře stop-motion (alias fázová či pookénková animace) animovaného filmu inspirovaného povídkou Tima BurtonaThe Nightmare Before Christmas (česky Ukradené Vánoce), se nyní konečně chystá pokračování.

Sequel tohoto animovaného muzikálu z roku 1993, který zrežíroval Henry Selick a byl také jako první animák nominován na Oscara za nejlepší vizuální efekty, však tentokrát neuvidíme na velkém plátně či televizních obrazovkách. Dle informací uvedených na serveru The Hollywood Reporter, se totiž pokračování do světa dostane jako komiks, neboť společnost Tokyopop, věnující se tvorbě mangy, si nedávno zakoupila práva na zpracování pokračování. Jejich příběh by měl nést jméno Nightmare Before Christmas: Zero’s Journey a fanoušci již určitě tuší, kdo bude hlavní postavou příběhu. Zápletka děje bude totiž sledovat Jackova (hlavní postava původního příběhu) nejlepšího přítele, ducha psa Zera, při jeho dobrodružstvích ve Vánočním městě.

Příběh si v Tokyopop bere na starosti sám jejich zakladatel D.J. Milky, jehož asi nejznámější mangou je Princezna Ai. Vizuální část následně vytvoří studio DICE. Tokyopop již v minulosti vydaly komiksovou verzi originálního příběhu, tudíž i pro jejich fanoušky se bude jednat o pokračování v sérii. Dle dostupných informací, se ale Tokyopop odkloní od svého klasického stylu a jedna verze vydaných titulů bude obsahovat barevné vydání o velikosti klasických knížek, druhá varianta pak bude klasická „kapesní“ černobílá manga. Obě tyto verze by měly vyjít naráz, aby si všichni mohli vybrat. Jako odvěký fanoušek, Jacka Skellingtona a jeho kumpánů, doufám, že se k nám přes nějakého komiksového prodejce také pár výtisků dostane.

Nightmare Before Christmas: Zero’s Journey má prozatím stanovený termín vydání na jaro 2018, ale další informace budou jistě v průběhu přibývat. Doufejme tedy, že se dočkáme i nějaké té ukázky. A co myslíte? Dočkáme se nakonec i druhého filmu? V časech, kdy je Hollywood známými značkami doslova posedlý, by to asi příliš nepřekvapilo…

Galerie: 2

Ukradené Vánoce dostanou komiksové pokračování | Fandíme filmu Ukradené Vánoce dostanou komiksové pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest