Ant-Man 2: Další herecká posila se vrací

Ant-Man 2: Další herecká posila se vrací | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Ant-Man bude mít řadu stavebních kamenů společných s prvním filmem.

Ant-Man & Wasp mají na palubě drtivou většinu obsazení z prvního filmu. Čerstvě bylo potvrzeno, že se znovu ukáže i Judy Greer jako hrdinova exmanželka Maggie. Už minulý víkend se z Comic-Conu proslýchalo, že ve filmu opět bude Scottova dcera, takže návrat její matky je zcela pochopitelný. Vztah k dceři hrál v prvním filmu klíčovou roli, tak není důvod nevěřit, že to tak bude i nadále. Akorát vztah s bývalou asi nebude žádný med, když je teď Scott mezinárodně hledaný uprchlík. Poslední zásadní postavou z jedničky, která tak zatím chybí, je Maggiin nový manžel Paxton (Bobby Cannavale).

V pokračování Ant-Mana se vrací Paul Rudd jako Scott Lang, Evangeline Lilly jako Hope van Dyne, Michael Douglas jako Hank Pym, Judy Greer jako Maggie, Michael Peña jako Luis, David Dastmalchian jako Kurt a T.I. jako Dave. Nově je doplňují Michelle Pfeiffer jako Hope van Dyne, Laurence Fishburne jako Goliath, Walton Goggins jako Sonny Burch a Hannah John-Kamen jako Ghost. Režíruje Peyton Reed, scénář připravují společně s režisérem Paul Rudd, Adam McKay, Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří se všichni podíleli na scénáři k prvnímu filmu. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5.7. 2018. 

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Ant-Man 2: Další herecká posila se vrací | Fandíme filmu Ant-Man 2: Další herecká posila se vrací | Fandíme filmu Ant-Man 2: Další herecká posila se vrací | Fandíme filmu Ant-Man 2: Další herecká posila se vrací | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest