Mary Poppins se vrací na prvních fotkách

Mary Poppins se vrací na prvních fotkách | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Božská chůva Mary Poppins letos oslaví 53 let od svého debutu na filmovém plátně. Co nového nás čeká v jejím dalším filmu?

Dětská chůva Mary Poppins, kterou si většina z nás vybaví spolu s létáním na deštníku, se na konci příštího roku vrátí v plné parádě do kin ve snímku Mary Poppins Returns, a i když je premiéra ještě daleko, už teď jsme se dočkali prvních fotek a informací. Z dosavadních zpráv víme to, že se děj bude odehrávat 25 let po prvním příběhu z roku 1910. Tentokrát se však nebude slavná chůva starat o děti z původního filmu. Vzhledem k časovému posunu jsou teď totiž z dětí z původního filmu (Michael a Jane) dospělí a některým z vás už možná došlo, že Mary Poppins se bude starat o jejich vlastní děti. Konkrétně tedy o děti Michaela který si po ztrátě manželky ani s pomocí sestry Jane neví příliš rady, a tak jim kouzelná chůvička přijde na pomoc. Film je natočen podle scénáře Davida McGeeho (Pí a jeho Život) a režii si vzal na starost Rob Marshall (Čarovný les, Chicago), který má bohatou zkušenost s muzikály, což se mu v tomto případě bude určitě hodit.

Jak už to bývá u některých filmů společnosti Disney, která má film na starosti, zvykem, obsazení filmu není jen tak ledajaké a dočkáme se třeba Emily Blunt (Na hraně zítřka, Dívka ve vlaku), která si zahraje hlavní roli. Dále jsou tu Ben Whishaw (Paddington, Skyfall) jako nyní dospělý Michael Banks a Emily Mortimer (Růžový panter, Newsroom) jako nyní jeho (nyní už také dospělá) sestra Jane Banks. Lin-Manuel Miranda (Hamilton, autor hudby k Moaně) hraje rozsvěceče lamp Jacka, který připomíná postavu Berta z původního filmu. Toho tenkrát hrál Dick Van Dyke, který zároveň tehdy hrál také postavu bankéře, pana Dawese seniora. V novém filmu hraje nyní jednadevadesátiletý Van Dyke postavu Dawese Juniora, syna své starší postavy. Do toho přihoďte známou hvězdy jako Angelu Lansbury (To je vražda, napsala, Kouzelná chůva Nanny McPhee), Julii Walters (Mamma Mia!) nebo Colina Firtha (Láska nebeská, Králova řeč) a hned můžete svůj film prohlásit za hvězdami nabitý. A pokud to někomu nestačí, přidejte i Meryl Streep, která hraje Topsy Poppins, sestřenici Mary. Postavu, která bude mít ve filmu hudební číslo a žije ve světě, který je celý vzhůru nohama.

Když se na to tak podíváme, z nenápadného muzikálu o kouzelné chůvě, by se díky dobrému obsazení a zázemí společnosti Disney mohl stát kasovní trhák. Jestli tomu tak bude, to zjistíme až 20.12. 2018, kdy má film českou premiéru. Na Slovensku bude snímek uvedený o týden později. Do galerie jsme přidali několik fotek z natáčení a concept artů, tak se na ně běžte podívat.

Zdroje: EW I, II, III

Galerie: 10

Mary Poppins se vrací na prvních fotkách | Fandíme filmu Mary Poppins se vrací na prvních fotkách | Fandíme filmu Mary Poppins se vrací na prvních fotkách | Fandíme filmu Mary Poppins se vrací na prvních fotkách | Fandíme filmu Mary Poppins se vrací na prvních fotkách | Fandíme filmu Mary Poppins se vrací na prvních fotkách | Fandíme filmu Mary Poppins se vrací na prvních fotkách | Fandíme filmu Mary Poppins se vrací na prvních fotkách | Fandíme filmu Mary Poppins se vrací na prvních fotkách | Fandíme filmu Mary Poppins se vrací na prvních fotkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest