The Flash: Tři kandidáti na režii, Robert Zemeckis stále vede

The Flash: Tři kandidáti na režii, Robert Zemeckis stále vede | Fandíme filmu
Warner Bros.
Warner vybírá mezi zajímavými tvůrci. AKTUALIZOVÁNO 2x

AKTUALIZACE 2: Podle serveru The Wrap je předchozí zpráva nepřesná a Billy Crudup je stále na palubě.

AKTUALIZACE: Podle serveru Entertainment WeeklySam Raimi nabídku stačil odmítnout, stejně jako další spidermanovský režisér, o kterého studio jevilo zájem - Marc Webb. EW dále doplňuje, že projekt opustil Billy Crudup, který byl obsazený jako Flashův otec, když měl film ještě točit Rick Famuyiwa.

Původní článek: Před časem jsme vás informovali o tom, že se Robert Zemeckis (Forrest Gum, Návrat do budoucnosti) sešel se studiem Warner, aby společně probrali možnost, že by natočil filmového Flashe. Dle dostupných informací šlo pouze o neformální schůzku a následně studio Universal oznámilo, že pro něj Zemeckis natočí zatím nepojmenovaný fantasy film. Zdálo se tedy, že se režisér na Flashovi zkrátka a jednoduše podílet nebude. Teď ale server The Wrap (který původně se zprávou o prvotní schůzce přišel) uvádí, že Zemeckis je stále hlavním kandidátem. Zprávu potvrzují i Hollywood Reporter a Variety. Robert by film natočil zkrátka po tom, co dokončí zmiňovanou fantasy. Ve hře jsou údajně také další kandidáti.

Jedním z nich má být Matthew Vaughn. Ten už dříve byl zmiňovaný jako možný režisér Muže z oceli 2. Vaughn ale teď prý ze všeho nejvíc chce natočit Kingsmana 3 a spekuluje se dokonce o tom, že jeho schůzky s Warnerem by mohly být jen vyjednávací taktikou, aby mu Fox schválil Kingsmana 3 co nejrychleji. Třetím mužem v pořadí má být Sam Raimi, režisér, který přivedl na velké plátno už Spider-Mana.

Co na to říkáte? Který z pánů by se vám zamlouval nejvíc?

Zdroje: The Wrap, EW,

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest