Blade Runner 2049: Dva plakáty se starým a novým hrdinou

Blade Runner 2049: Dva plakáty se starým a novým hrdinou | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Druhá ukázka by možná měla dorazit ještě dřív, než s premiérou Vetřelce: Covenant. AKTUALIZOVÁNO o nový teaser.

AKTUALIZACE: A jak už to tak bývá, traileru musí předcházet krátký teaser, tak tady jej máte. Pozitivní je, že i v těch pár vteřinách dostáváme opravdu krásné záběry, takže se přinejmenším můžeme těšit na hezkou scénografii a kameru Rogera Deakinse.

Původní novinka 4.5.: V pondělí budou herci Harrison Ford, Ryan Gosling a režisér Denis Villeneuve živě odpovídat na ověřené facebookové stránce Blade Runner 2049 na dotazy týkající se filmu. Stránka dnes zveřejnila dva postery, na nichž vidíme starého a mladého Blade Runnera, které doprovázejí dva popisky. U Fordovy postavy to je: „Znáte jeho minulost. Objevte jeho budoucnost". U Goslingova hrdiny je zase napsáno: „Nová civilizace začíná teď". A na závěr zmínka k druhému traileru, jenž by se možná, ale opravdu možná, měl objevit online v neděli v noci nebo v pondělí. Takže pro jistotu v tu dobu budeme ve střehu, kdyby se skutečně dostal trailer ven ještě před premiérou Vetřelce: Covenant. 

Třicet let po událostech prvního filmu objeví nový blade runner, losangeleský policista K (Ryan Gosling), dlouho pohřbené tajemství, které by mohlo uvrhnout zbytky společnosti do chaosu. Objev K přiměje, aby začal pátrat po Ricku Deckardovi (Harrison Ford), bývalém blade runnerovi z losangeleské policie, který se už třicet let pohřešuje.

Zdroj plakátů: Blade Runner 2049 Facebook

Blade Runner 2049

03.10.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 3

Blade Runner 2049: Dva plakáty se starým a novým hrdinou | Fandíme filmu Blade Runner 2049: Dva plakáty se starým a novým hrdinou | Fandíme filmu Blade Runner 2049: Dva plakáty se starým a novým hrdinou | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest