Justice League: Mezinárodní trailer

Justice League: Mezinárodní trailer | Fandíme filmu
A Armie Hammer promluvil o tom, jestli bude Green Lantern.

Objevil se nový mezinárodní trailer na Justice League, ale pokud nic nepřehlížím, tak v něm není vůbec žádný nový materiál. Jde pouze o kratší sestřih již známých záběrů. Upoutávku žene dopředu předělávka Come Together od The Beatles, jinak ale není příliš co vypíchnout. Pořád je to stejné digitální bláto jako posledně. Převažují odstíny tmavých, vymytých barev, postavy se producírují před digitálním pozadím ve scénách, ve kterých chybí obrazu jakákoliv hloubka, anebo je záběr pro jistotu z jedniček a nul poskládaný celý. Což by samozřejmě nevadilo, kdyby to nebylo tak strašně vidět. Zkrátka a dobře, zatímco upoutávky na Wonder Woman dávají naději, že DC komiksovky konečně prožijí obrat k lepšímu, trailery na Justice League jako by se snažily především vypíchnout ty nejhorší Snyderovy instinkty.

Malá zajímavost na závěr: Armie Hammer konečně oficiálně potvrdil to, co jsme si mohli myslet už od samého začátku. Roli Green Lanterna v Justice League ani v žádném z budoucích filmů nedostal a ani o ní nikdy nejednal. O tom, že by měl být obsazený slyšel pouze na sociálních sítích a následně jej bavilo fanoušky škádlit, když tuhle fámu začal sám přiživovat.

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Režíruje Zack Snyder podle scénáře Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest