Justice League: Na nové společné fotce se přidal i Superman

Justice League: Na nové společné fotce se přidal i Superman | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Film nabídne daleko víc humoru, ale není to komedie. A úvod je zatraceně temný. Jako bonus si poslechněte skvělé vystoupení Hanse Zimmera.

Jak jste si jistě všimli, Superman (Henry Cavill) se propagačním materiálům na chystanou Justice League vesměs vyhýbá. Prozatím je „mrtvý“ takže to má svoji logiku, ale dříve či později se vrátí na scénu, aby superhrdinským kolegům vytrhl trn z paty, tak uvidíme, jestli se to projeví i v trailerech a dalších promo materiálech. Aktuální fotka je variací na již dobře známé promoarty, nicméně Superman je tu po dlouhé době v čele. Fotku hledejte dole v galerii.

O filmu krátce promluvil také herec Michael McElhatton, známý především jako Roose Bolton ze Hry o trůny. McElhatton toho nesmí moc prozradit, avšak odhalil, že hraje ve velké úvodní scéně (v minulosti se neoficiálně proslýchalo, že by to měla být velkolepá bitva z dávné historie). McElhatton řekl, že ve filmu opravdu máme čekat mnohem víc humoru než v Batman v Superman, ale na druhou stranu to zase nebude žádná komedie. A zmiňovaná úvodní scéna? Ta bude hodně temná!

Na závěr přikládáme ještě parádní koncertní video, ve kterém Hans Zimmer předvádí na festivalu Coachella skvěle podanou verzi několika svých skladeb z Temného rytíře.

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Režíruje Zack Snyder podle scénáře Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroje: Rubies, Red Carpet News TV

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Justice League: Na nové společné fotce se přidal i Superman | Fandíme filmu Justice League: Na nové společné fotce se přidal i Superman | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest