A Fantastic Fear of Everything: Simon Pegg zešílel

A Fantastic Fear of Everything: Simon Pegg zešílel | Fandíme filmu
Nebo si tak alespoň připadá v traileru na film, ve kterém se děsí slipů a honí ho ježci.

Pomalu to vypadá, že ujetých, ale opravdu hodně ujetých, filmů není nikdy dost. Před nedávnem jsme vám představovali film o oživlém plyšovém medvědovi a teď tu máme opět něco, co zaručeně svou rozvernou šíleností potěší každého, kdo má slabost pro netradiční, a svým specifickým způsobem jedinečné, filmy.  Snímek zatím neznámých režisérů Chrise Hopewella a Crispiana Millse (ten je zodpovědný i za scénář), s názvem A Fantastic Fear of everything, by měla být „psycho komedie“ a taky trochu horor.

Film je zajímavý i díky výběru hlavního představitele, kterým je britský komik Simon Pegg (Jednotka příliš rychlého nasazení, Soumrak mrtvých, Paul, Star Trek 2 nebo Mission Impossible 4). Ten si zahraje spisovatele románů, rozhodnutého psát o vrazích viktoriánské doby. Postupně začne být všelijak paranoidní a nakonec mu z toho všeho jednoduše hrábne a začne vidět maňásky a zažívat všelijaké neuvěřitelné věci a kouzelná dobrodružství. Ve filmu se dále objeví méně známí britští herci jako Clare Higgins, Paul Freeman nebo Sheridan Smith.

Trailer k Fantastic Fear of everything mě mile překvapil a pobavil. Nejdříve jsem byl ale malinko v šoku a říkal jsem si „Co ta sakra bylo!?“ a tak jsem si to musel pustit několikrát znovu, abych to celé pobral a pochopil, co se tam vlastně děje. Simon Pegg si evidentně roli malinko vyšinutého a duševně nevyrovnaného spisovatele užívá jak může, což je jen dobře. Už proto, že snímek bude asi stát hlavně na něm. Samotný trailer je soubor jak vesele šílených až absurdních výjevů, tak okamžiků blíže nás seznamující se samotnou zápletkou filmu. Celé je to podkreslené velice dobře zvolenou hudbou. Ta navozuje jak psychopaticky hororovou, tak v druhé polovině příjemně melancholickou atmosféru. Je jasné, že podobně vyhraněné filmy nesednou každému, ale fanoušci neobvyklých zážitků se jistě budou dobře bavit. Film se má do kin dostat někdy v tomto roce, ale přesné datum premiéry zatím není známo.

 

A Fantastic Fear of Everything: Trailer

 

Zdroje: Deadline, Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest