Lost in London: Ukázka z Harrelsonova filmu v jednom záběru

Lost in London: Ukázka z Harrelsonova filmu v jednom záběru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Šílený projekt Woodyho Harrelsona byl živě promítán do vybraných kin rovnou z natáčení. Teď se konečně blíží do běžné distribuce.

Lost in London vzbudilo velkou pozornost. Nejen, že se jednalo o režisérský debut Woodyho Harrelsona, ale herec si navíc nevystačil s tím, že by natočil normální film. Místo toho se rozhodl všechno točit v jediném záběru a ještě navíc snímek živě promítat rovnou do kin. Nemohl si tedy dovolit sebemenší chybu a dokonce divákům přislíbil, že kdyby se mu povedlo natáčení nějak zásadně zmršit, tak na omluvu skočí do Temže. Vše ale dopadlo dobře. Film sice na Rotten Tomatoes příliš mnoho recenzí nemá, nicméně těch několik málo je povětšinou pozitivních. A co je hlavní, recenzenti zmiňují, že kromě „triku“ s živým natáčením je film sám o sobě povedený. Máme čekat zábavnou báchorku o jedné noci Woodyho Harrelsona, která je slastně sebekritická a Woody si v ní ze sebe neváhá vystřelit.

Níže přikládáme zveřejněný trailer, který opravdu působí jako ukázka na klasickou, nenápadnou indie dramedy s dobrým hereckým obsazením. Tohle kouzlo v traileru ještě podtrhuje hudba, tak uvidíme, jak to ve finální podobě filmu bude vyřešené právě s ní.

Lost in London je do značné míry autobiografický film, jedná se o "hlubokou komedii o hledání sebe sama" a inspiruje se "jednou z nejhorších nocí" Harrelsonova života. Herec vychází z incidentu z roku 2002, kdy jel herec v Londýně taxíkem z party na hotel. Najednou začal na sedadle vyšilovat, pokoušel se vystoupit a vykopl okénko. Okamžitě odchytil jiný taxík a dal se na útěk. První řidič následoval, stejně jako policie. Nakonec Woody chvíli unikal ještě pěšky, než byl definitivně dostižen a skončil v cele předběžného zadržení. Vedle Woodyho Harrelsona hrají Owen Wilson či Willie Nelson. natáčí (a promítá) se 20.1. londýnského času, později se máme dočkat také běžného uvedení ze záznamu.

Galerie: 6

Lost in London: Ukázka z Harrelsonova filmu v jednom záběru | Fandíme filmu Lost in London: Ukázka z Harrelsonova filmu v jednom záběru | Fandíme filmu Lost in London: Ukázka z Harrelsonova filmu v jednom záběru | Fandíme filmu Lost in London: Ukázka z Harrelsonova filmu v jednom záběru | Fandíme filmu Lost in London: Ukázka z Harrelsonova filmu v jednom záběru | Fandíme filmu Lost in London: Ukázka z Harrelsonova filmu v jednom záběru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest