Star Wars: Také Guillermo del Toro má hvězdné nápady

Star Wars: Také Guillermo del Toro má hvězdné nápady | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Dočkáme se jednoho dne gangsterské ságy ve stylu Kmotra s Jabbou Huttem v hlavní roli?

Guillermo del Toro je vytížený člověk. To je pravda. Stejně tak je ale pravda, že rád mluví o projektech, které by jej lákaly, ale nakonec se do nich nikdy nepustí, anebo něco rozpracuje (Pacific Rim 2, Justice League Dark), jen aby dal za čas od všeho zase ruce pryč. Sám v aktuálním interview připomenul, že internet má tendenci brát některé věci příliš vážně. Neil Gaiman jednou řekl, že by společně s ním chtěl psát scénář Doctora Strange a druhý den už visel na IMDb jako scenárista.

Jenže i když Guillermo moc dobře ví, že fanoušci v jeho slovech budou hledat, co v nich možná ani není, nedalo mu to, aby se nepochlubil. Ve světě Star Wars existují postavy, se kterými má Guillermo nejrůznější nápady. A sešel se s Kathleen Kennedy (šéfka Lucasfilmu) a Johnem Knollem (kreativní šéf trikové společnosti ILM), aby s nimi tyhle nápady probral.  

Jaké postavy by mohl mít Guillermo na mysli? To neprozradil. Ale není žádným tajemstvím, že je fanouškem Jabby the Hutta. Před několika lety dokonce básnil o tom, že by ho bavilo o Jabbovi natočit gangsterku ve stylu Kmotra – ságu o tom, jak se Hutt dostal k moci. A v posledních letech se del Toro zajímá čím dál víc také o animaci, pro kterou je ve vesmíru Hvězdných válek také prostor, jak ostatně prokazuje seriál Povstalci.  

Nic z výše uvedeného samozřejmě nejsou žádné konkrétní plány, ale co říkáte? Chtěli byste vidět Star Wars film od Guillerma del Tora?

Zdroje: Slashfilm, Vulture

Galerie: 2

Star Wars: Také Guillermo del Toro má hvězdné nápady | Fandíme filmu Star Wars: Také Guillermo del Toro má hvězdné nápady | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest