Power Rangers: Kde měli cameo původní Strážci

Power Rangers: Kde měli cameo původní Strážci | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
Podívejte se, jak se cameo natáčelo. A co přislíbil do dvojky závěr filmu?

Článek obsahuje spoilery k filmu Power Rangers!

Že jste si ve filmových Power Rangers nevšimli nikoho z původních Strážců vesmíru? Ono také stačí mrknout a jsou pryč. Ve filmu se objevili Jason David Frank and Amy Jo Johnson (Tommy a Kimberly ze seriálu), jako jedni z obyvatel Angel Grove, kteří si v závěru filmu fotí Megazord. Na plátně jsou skutečně jen několik vteřin. Zajímavé přitom je, že původně produkce nikoho z původních Strážců nechtěla a Johnson prozradila, že musela aktivně usilovat o to, aby se mohla ve filmu na malou chviličku objevit.

Úsměvná je také skutečnost, že si Frank speciálně kvůli natáčení nechal narůst opět dlouhé vlasy, se kterými si jej můžete pamatovat z nejstarších dílů. Oba dva herci natočili jakousi blíže nespecifikovanou scénu s Ritou Repulsou (Elizabeth Banks) v Krispy Kreme (tom krámku, kde si Rita dala koblihu). Bohužel, ta scéna nefungovala, a tak byla z filmu vystřižená, a to v momentě, kdy už byl Frank zase ostříhaný. V přiloženém Jasonově vlogu můžete vidět, jak probíhalo natáčení druhého camea, které jsme nakonec ve filmu mohli vidět - už s krátkými vlasy.

A aby všem taškařicím nebyl konec, tak další zajímavá situace nastala přímo při premiéře filmu. Ve chvíli, kdy se původní Tommy a Kimberly na plátně objeví, si chtěl Frank vyfotit reakci diváků. Jenže v tu ránu, kdy vytáhl mobilní telefon a jal se fotit, k němu přiskočila ostraha a vyvedla jej ze sálu, protože při filmových předpremiérách bývá nezřídka používání jakékoliv záznamové techniky v sále přísně zakázáno a kontrolováno. Frank tak neviděl závěr filmu.

Tolik ke starému zelenému Strážci. Co ten nový? Skutečně se potvrdilo, že v dávných časech býval Zordon červeným Strážcem a tím zeleným byla Rita Repulsa. Když ale byla vyhoštěna ze Země, její silomince tu zůstala a v úplném závěru filmu bylo odhaleno, že Oliver už v Angel Grove bydlí a chodí na místní školu. Dacre Montgomery (červený Strážce) pak prozradil, že společně s hereckými kolegy lobuje za to, aby ve filmové verzi byl Oliver Oliverová, aby byl zelený Strážce žena.

Zdroje: Jason David Frank I, II, III, THR, THR II, Tanner Zipchen

Galerie: 5

Power Rangers: Kde měli cameo původní Strážci | Fandíme filmu Power Rangers: Kde měli cameo původní Strážci | Fandíme filmu Power Rangers: Kde měli cameo původní Strážci | Fandíme filmu Power Rangers: Kde měli cameo původní Strážci | Fandíme filmu Power Rangers: Kde měli cameo původní Strážci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest