Anthony Mackie: Spojení Marvel filmů a seriálů by nefungovalo

Anthony Mackie: Spojení Marvel filmů a seriálů by nefungovalo | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Různý přístup, různé společnosti, různá podoba...to by prostě nefungovalo!

Mluví se o tom často a fanoušky to zajímá. Uvidíme někdy seriálové hrdiny ve filmových marvelovkách? Obráceně to několikrát zafungovalo, ale podobných příležitostí je s postupujícími roky méně a méně. K tématu se aktuálně vyjádřil Anthony Mackie, představitel Falcona. Doslova řekl:

"Různé vesmíry, různé světy, různé společnosti, různá výtvarná podoba. Kevin Feige má hodně specifickou představu o tom, jak má Marvel Universe vypadat. Nefungovalo by to. Vůbec by to nefungovalo."

Mackie samozřejmě není žádným oficiálním představitelem Marvelu, je to jen najatý herec. Do věcí tedy má menší vhled než jeho nadřízení. Na druhou stranu si možná oproti nim může dovolit být méně diplomatický a říct věci na rovinu. Největší problém je samozřejmě v tom, že televizní a filmová část Marvelu v současnosti příliš nespolupracují. Přes to nejede vlak. Ale i kdyby tady nebyla tahle překážka, pořád má Mackie pravdu v tom, že seriály z Netflixu, seriály z ABC a filmy se od sebe navzájem dost liší, v tom jak vypadají, v tom jak jsou pojaté. S postupujícím časem by tak jakékoliv spojování bylo méně a méně přirozené.

Jak to vnímáte? Budou vám v Avengers: Infinity War seriáloví hrdinové chybět? Oželíte je? Nebo pořád tajně doufáte, že se nakonec přeci jen ukážou?

Zdroj: Screen Geeks

Galerie: 3

Anthony Mackie: Spojení Marvel filmů a seriálů by nefungovalo | Fandíme filmu Anthony Mackie: Spojení Marvel filmů a seriálů by nefungovalo | Fandíme filmu Anthony Mackie: Spojení Marvel filmů a seriálů by nefungovalo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest