Muži v černém: Proč se na čtvrtý film tak čeká

Muži v černém: Proč se na čtvrtý film tak čeká | Fandíme filmu
Barry Sonnenfeld a Jonah Hill o nástrahách projektu.

Dříve se o tom neformálně diskutovalo mezi filmovými novináři, teď to řekl na plnou pusu Barry Sonnenfeld, režisér dosavadních tří Mužů v černém. Klasické čtyřky se nikdy nedočkáme jednoduše proto, že by byla příliš drahá. Na sérii se za ta léta nabalilo příliš mnoho nejrůznějších producentů (věděli jste například, že s filmy má něco společného Steven Spielberg?) a všichni si pro sebe uříznou kus koláče. To samé herci, kteří také chtěli díl od dílu větší gáže.

Sonnenfeld radí, že by se prostě měla natočit nová dobrodružství, bez Willa Smithe a Tommyho Lee Jonese. On sám si také nemyslí, že by se na příštím filmu nějak podílel, ale přál by si, aby takový vznikl. Tu a tam se stále mluví o crossoveru s 21 Jump Street, ale poslední dobou je také ticho po pěšině. Je však možné, že tady jsou filmaři zamrzlí kreativně.

Jonah Hill loni vysvětloval, že nápad na crossover začal jako hloupý vtip. Hill si s kamarádem (scenáristou Rodneym Rothmanem) dělal legraci z toho, jak nejrůznějším pokračováním a restartům chybí kreativita, jak je motivuje jen touha po zisku, snaha vydojit dříve vytvořené koncepty. Problém je v tom, že MiB23 (jak se crossoveru říká) by byl přesně to, z čeho si střílí. Aby se podobný projekt mohl zaplatit, musel by to být ten velký blockbuster, co má premiéru v létě, stojí spoustu peněz a je to pro studio z finančního hlediska klíčový projekt. Takže kdo ví, jestli nakonec crossover vůbec někdy vznikne.

Zdroj: Digital Spy

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest