Bláznivá střela: Nový film oficiálně dorazí v příštím roce

Bláznivá střela: Nový film oficiálně dorazí v příštím roce | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Návrat slavné komediální ságy oznámil datum premiéry nového snímku s Liamem Neesonem.

před devíti lety jsme psali o tom, že se má vrátit do kin Bláznivá střela (Naked Gun), kdysi úspěšná série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli. Od roku 2021 se mluví o tom, že v hlavní roli bude nově vystupovat Liam Neeson.

Několik let byl projekt na hraně, kdy vše vypadalo nadějně, ale nikdy nebylo jednoznačně dané, kdy a zda nakonec bude snímek opravdu realizovaný. Teď už je ale vše jasně posvěcené, studio Paramount oznámilo datum premiéry na 15. července 2025. Liam Neeson vystoupí v hlavní roli. Režíruje Akiva Schaffer z komediální partičky The Lonely Island. V minulosti točil skeče pro Saturday Night Live a celovečerní komedie jako Pirát silnic, Popstar: Vše pro slávu nebo Rychlá rota. Scénář spolu s ním napsali Dan Gregor a Doug Mand (Rychlá rota, Šílená bejvalka). Produkuje Seth MacFarlane (Griffinovi, Ted).

Není jednoznačně zřejmé, o čem snímek nakonec bude. Podle starších zvěstí by Neeson měl hrát syna Franka Drebina (Leslie Neeson), původního detektiva nešiky, který se s kamennou tváří dostával do těch nejvtipnějších situací, aby se z nich nějakým zázrakem nakonec pokaždé znovu vymotal. Původní trilogie na přelomu 80. a 90. let byla sérií bláznivých komedií, které parodovaly všemožná klišé z kriminálek, detektivek a dalších policejních příběhů.

Titulní foto je ilustrační, z původních filmů

Zdroj: Variety

Galerie: 5

Bláznivá střela: Nový film oficiálně dorazí v příštím roce | Fandíme filmu Bláznivá střela: Nový film oficiálně dorazí v příštím roce | Fandíme filmu Bláznivá střela: Nový film oficiálně dorazí v příštím roce | Fandíme filmu Bláznivá střela: Nový film oficiálně dorazí v příštím roce | Fandíme filmu Bláznivá střela: Nový film oficiálně dorazí v příštím roce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu