Thunderbolts: Kvůli stávce musel jeden z herců projekt opustit

Thunderbolts: Kvůli stávce musel jeden z herců projekt opustit | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Nový marvelovský nadčlověk hledá náhradního představitele.

Loňské stávky scenáristů a herců odsunuly natáčení celé řady filmů. Jedním z nich jsou i Thunderbolts, chystaná týmovka marvelovských antihrdinů vedená Yelenou Belovou (Florence Pugh). Podle insidera Daniela Richtmana se má začít točit letos v březnu, aby se stihla premiéra oznámená v tuto chvíli na léto 2025.

Právě posunutí termínu natáčení zapříčinilo, že od projektu musel odstoupit Steven Yeun. Herec známý z Živých mrtvých, Ve při nebo Nene už má v daném termínu nasmlouvaný jiné natáčení, které má přednost. Můžeme se domnívat, že jde o druhou řadu Ve při, kde hraje Steven jednu z hlavních rolí a natáčení si tak od něj vyžádá hodně času. Yeunův odchod nejprve odhalili účet rDCUleaks a Richtman, záhy informaci definitivně potvrdily velké hollywoodské zpravodaje The Hollywood Reporter a Deadline.

Yeun měl ve snímku ztvárnit nadčlověka Sentryho, což je v komiksech další hrdina vytvořený za pomoci séra supervojáka. V jeho případě je potíž v tom, že je extrémně mocný, ale zároveň má řadu vnitřních démonů, takže čas od času není spojencem, ale nebezpečným nepřítelem. Marvel teď do role bude muset sehnat nějakou adekvátní náhradu.

Podle Richtmana studio momentálně hledá také herce do rolí členů moderně vyzbrojené milice, s níž se Thunderbolts v příběhu střetnou. Insider Can We Get Some Toast potom tvrdí, že již dříve obsazená Ayo Edebiri (o níž jsme dříve nevěděli, koho hraje) ve filmu dostala roli Erin, asistentky Valentiny Allegry de Fontaine, mocné politické hráčky, která dá tým Thunderbolts dohromady.

V Thunderbolts se Julia Louis-Dreyfus vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, Wyatt Russell jako U.S. Agent, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Nově obsazení doplňuje Steven Yeun v roli Sentryho. Natáčení snímku odstartuje ještě letos. Scénář postupně psali Eric Pearsons a Lee Sung Jin, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 24. 7. 2025.

Titulní foto: Marvel

Zdroje: The Hollywood Reporter, Deadline, Daniel Richtman I, II, Can We Get Some Toast, rDCUleaks

Galerie: 3

Thunderbolts: Kvůli stávce musel jeden z herců projekt opustit | Fandíme filmu Thunderbolts: Kvůli stávce musel jeden z herců projekt opustit | Fandíme filmu Thunderbolts: Kvůli stávce musel jeden z herců projekt opustit | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu