Boudica: Olga Kurylenko povstane proti Římanům

Boudica: Olga Kurylenko povstane proti Římanům | Fandíme filmu
Bleiberg Entertainment
Zobrazit dalších 6 obrázků
Je tu první trailer pro historický akční film, inspirovaný skutečným povstání keltských kmenů.

Už loni jsme vás informovali o přípravách historického snímku, který je někdy označován jako Boudica, jindy jako Boudica: Queen of War (Boudica: Královna války). Olga Kurylenko tu dostala příležitost ztvárnit historií inspirovanou keltskou královnu, která vedla krátce po přelomu letopočtu v Británii povstání proti římským usurpátorům. Olgu můžete znát z filmů jako Quantum of Solace, Sedm psychopatů, Nevědomí, Vapmýrská akademie nebo Black Widow.

Snímek je inspirovaný skutečnými událostmi z roku 60 našeho letopočtu. Titulární Boudica v té době vládla po boku krále Prasutaga jednomu z keltských kmenů ve východní Británii. Římané Prasutaga zradí a zavraždí, zabaví jeho půdu a majetek. Boudica byla dohnaná na pokraj šílenství a odhodlaná pomstít manželovu smrt. Postavila se do čela několika různých kmenů z dané oblasti a spustila velkolepý boj proti mocnému římskému impériu.

Trailer signalizuje, že nemůžeme čekat vyloženě nákladný velkofilm, ale vzhledem k nižšímu rozpočtu vlastně snímek nevypadá špatně. Většina pozornosti bude soustředěna na Boudicu a její vzepření všem protivenstvím.

Dále hrají Peter Franzén (Vikingové), Clive Standen (Vikingové), Lucy Martin (Vikingové), Nick Moran (Sbal prachy a vypadni), Rita Tushingham (Poslední noc v Soho) James Faulkner (Hra o trůny), Harry Kirton (Peaky Blinders) a Leo Gregory (Green Street Hooligans). Film napsal a natočil Jesse V. Johnson (Trojitá hrozba, Pomsta, White Elephant). Od 27. října bude film v online distribuci.

Podklady a foto: Bleiberg Entertainment

Galerie: 7

Boudica: Olga Kurylenko povstane proti Římanům | Fandíme filmu Boudica: Olga Kurylenko povstane proti Římanům | Fandíme filmu Boudica: Olga Kurylenko povstane proti Římanům | Fandíme filmu Boudica: Olga Kurylenko povstane proti Římanům | Fandíme filmu Boudica: Olga Kurylenko povstane proti Římanům | Fandíme filmu Boudica: Olga Kurylenko povstane proti Římanům | Fandíme filmu Boudica: Olga Kurylenko povstane proti Římanům | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu