Piráti z Karibiku 6: Producent nevyloučil návrat Johnnyho Deppa

Piráti z Karibiku 6: Producent nevyloučil návrat Johnnyho Deppa | Fandíme filmu
Walt Disney Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
V příštích Pirátech prozatím nejde vyloučit vůbec nic.

Série Piráti z Karibiku směřovala po veřejných skandálech Johnnyho Deppa novým směrem, kdy se měla obejít bez postavy Jacka Sparrowa. K Deppovi se zády otočilo studio Disney, které si nadále nechtělo komplikovat život Johnnyho veřejným obrazem a jeho slabou pracovní morálkou, kdy bouřlivákův laxní přístup a nejrůznější zdravotní potíže pravidelně protahovaly a tím pádem prodražovaly natáčení. Depp naopak v době soudních sporů s exmanželkou Amber Heard tvrdil, že s Disneym by nepracoval ani za všechny prachy světa, právě kvůli tomu, že se na něj studio vykašlalo, ale zároveň se pokrytecky neštítilo dál vesele rýžovat prachy z hercovy dosavadní práce.

Jeden čas byla na stole varianta, že série nabere úplně nový směr, s Margot Robbie v hlavní roli. A není zcela vyloučeno, že jednou na takový snímek ještě dojde. Aktuálně se nicméně připravuje film, který píše Ted Elliott, scenárista čtyř z dosavadních pěti dílů série. Redatktorka zpravodajské služby AP se teď v rozhovoru zeptala producenta Jerryho Bruckheimera, zda by se v připravovaném filmu mohl objevit Johnny Depp. A Bruckheimer odpověděl, že na scénáři se stále pracuje, postupuje se po malých krůčcích a nic zatím není definitivní.

To si můžeme vykládat hned několika způsoby. Možná Bruckheimer otázku zkrátka smetl ze stolu pravdivým tvrzením, že na scénáři se pracuje. Druhou možností je, že je Jerry mazaný v oblasti PR a schválně zodpověděl dotaz právě takhle, protože ví, že Depp budí na intrnetu vášně a podobná odpověď k rozhovoru přitáhne pozornost. Anebo Bruckheimer stále nevylučuje možnost, že by se herec k roli Jacka Sparrowa přeci jen vrátit mohl.

Jerry vždycky patřil mezi ty, kteří zdánlivě neměli s Deppem nikdy problém. Pokud je on přesvědčený o tom, že Piráti s Johnnym budou úspěšnější než ti bez Johnnyho, pak zbývá o tom samém přesvědčit Disneyho, protože studio si v minulosti prostě porovnalo Deppovy přínosy a stinné stránky a spočítalo si, že v tu danou chvíli se spolupráce nevyplatí. Nějakou morálku lze za rozhodnutím multimiliardové korporace hledat jen těžko. Samotný Depp možná řekl, že už s Disneym pracovat nechce, ale pokud budeme cyničtí, tak lze tipovat, že by lukrativní nabídkou zřejmě nakonec nepohrdl. O herci se ví, že žije nákladným životním stylem, o část prostředků jej připravil jeho předchozí management a multimilionové zakázky se mu momentálně zrovna nehrnou.

Co myslíte vy? Vyčkává produkce na vhodný okamžik Deppova návratu? Nebo Bruckheimer zkrátka hovoří tak, aby řeč nestála?

Foto: Piráti z Karibiku

Zdroj: AP

Galerie: 9

Piráti z Karibiku 6: Producent nevyloučil návrat Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Producent nevyloučil návrat Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Producent nevyloučil návrat Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Producent nevyloučil návrat Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Producent nevyloučil návrat Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Producent nevyloučil návrat Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Producent nevyloučil návrat Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Producent nevyloučil návrat Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Producent nevyloučil návrat Johnnyho Deppa | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest