Johnny Depp měl za Piráty z Karibiku 6 dostat pohádkovou výplatu

Johnny Depp měl za Piráty z Karibiku 6 dostat pohádkovou výplatu | Fandíme filmu
Walt Disney Pictures
Příští Deppův film o Ludvíku XV. nabírá obsazení.

Soud mezi Johnnym Deppem a Amber Heard pokračuje. Už před časem jsme se dozvěděli, že se Depp cítil zrazený společností Disney, když zrušila plánované Piráty z Karibiku 6 okamžitě poté, co Heard v roce 2018 zveřejnila svůj článek, kde Deppa nepřímo obvinila z domácího násilí. Právě kvůli pocitu zrady by Depp s Disneym znovu nechtěl spolupracovat, ani kdyby mu peníze vozil náklaďákem. O jakou výplatu však představitel Jacka Sparrowa přišel, když byli plánovaní šestí Piráti zrušení?

Právě to odhalilo další pokračování soudního přelíčení. Slyšení se dočkal Deppův talentový manažer Jack Whigham, který tvrdí, že už někdy v roce 2016 uzavřel s tehdejším šéfem Disneyho Seanem Baileym a producentem Jerrym Bruckheimerem ústní dohodu, podle níž se počítalo s tím, že za plánovanou šestku Johnny vyinkasuje 22,5 milionu dolarů. Jakmile však vyšel článek Heard, Disney se stáhl. Bruckheimer prý zůstával nadále optimistický a spolu s Whighamem usiloval o to, aby pokračování vzniklo, avšak brzy na to byl celý projekt zrušený. Depp počítal s tím, že v sérii bude hrát do té doby, dokud mu to bude připadat smysluplné.

Po obvinění Heard začaly podobné obří nabídky zatraceně rychle mizet a herec měl příležitosti pouze v podstatně méně placených zakázkách. První takovou po tříleté pauze bude historické drama, kde Depp ztvární Ludvíka XV. Blíže jsme vám projekt představili v lednu. Teď se nově dozvídáme, že se film bude jmenovat Jeanne Du Barry a vedle Johnnyho a Maïwenn (Du Barry) ve snímku budou vystupovat Louis Garrel, Pierre Richard a Noemie Lvovsky. Zatím není zřejmé, kdy začne natáčení, nicméně už teď v květnu společnost Wild Bunch snímek odprezentuje na filmovém trhu festivalu v Cannes, zřejmě aby dopředu rozprodala mezinárodní práva a získala tak potřebný rozpočet.

Foto je ilustrační - Piráti z Karibiku

Zdroje: Screen Daily, TooFab, Insider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest