Ant-Man 3: Koho hraje Bill Murray?

Ant-Man 3: Koho hraje Bill Murray? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Sám Bill Murray odhaluje a zákulisní zvěsti přidávají další podrobnosti.

Když se v říjnu poprvé objevila zpráva, že si ve snímku Ant-Man and the Wasp: Quantumania zahraje Bill Murray, ještě jsme si nebyli jistí, zda jí vůbec můžeme věřit. Jenže už pár dní na to Murray informaci osobně potvrdil. Od té doby zůstává záhadou, koho vlastně legendární komik ve snímku představuje. Jasné by mělo být pouze to, že nehraje padoucha MODOKa, jenž by se měl ve snímku údajně také objevit.

Něco málo opět prozradil sám Murray. V rozhovoru pro The Eli Manning Show byl Bill dotázaný, jaké bude mít superschopnosti, na což Murray odpověděl, že jeho schopností je, že je padouch. Kdo ví, jestli herec v rozhovoru jen nežertuje. Že jeho postava bude spíše humorná, každopádně naznačuje i zpráva od serveru The Illuminerdi.

Podle něj hraje Murray postavu jménem Krylar, což je v komiksech zcela bezvýznamná figura, která se objevila v roce 1962. Na postavě je z filmového pohledu důležité prakticky jen to, že je to obyvatel planety K’ai z mikrosvěta, což by nám mohlo dále potvrzovat dřívější dohady o tom, že ve snímku Ant-Man and the Wasp: Quantumania potkáme v kvantovém světě inteligentní život. V komiksech je Krylar vynálezce stroje, který uměle vytvoří protivníka pro Hulka, který v daném příběhu na planetu K’ai zavítal. To znamená, že jde o dostatečně obskurní postavu, se kterou si Murray a režisér Peyton Reed mohou dělat naprosto cokoliv budou chtít a nikdo se na ně nebude zlobit.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 27. 7. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors v roli padoucha Kanga Dobyvatele.

Titulní foto je ilustrační - Ant-Man

Zdroje: The Illuminerdi, The Eli Manning Show

Galerie: 3

Ant-Man 3: Koho hraje Bill Murray? | Fandíme filmu Ant-Man 3: Koho hraje Bill Murray? | Fandíme filmu Ant-Man 3: Koho hraje Bill Murray? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest